Werken bij Normec Certification

Bijzonder werk, bijzondere mensen

Wat werken bij Normec Certification zo bijzonder maakt? De mensen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die elke dag opnieuw gaan voor het leveren van kwaliteit. En daar veel voldoening uithalen. De combinatie van keihard werken en plezier hebben is een succesingrediënt dat typerend is voor heel Normec Group. Hoewel de ambitie om als organisatie te groeien haast tastbaar is, is de sfeer informeel, staan de kantoordeuren open en nemen collega’s zaken van elkaar over als het om wat voor reden even zelf niet lukt.

veiligheidshelmen en protofoon

Jij en Normec Certification?

Denk jij dat je wat kunt toevoegen aan het team van Normec Certification? En krijg jij net als de medewerkers van Normec Certification energie van het beter, veiliger en efficiënter maken van organisaties? Aarzel dan niet om dat kenbaar te maken.

Herman Zondag over zijn werk als auditor

Tijdens een audit kwam Herman Zondag in contact met zijn huidige collega’s van Normec Certification en zij hebben zijn interesse gewekt voor het vak van auditor. In dit interview vertelt hij daar meer over.

Lees het hele interview

Peter Koomen over zijn werk als BRL SIKB auditor

Auditor Peter Koomen heeft vorig jaar de overstap gemaakt naar Normec Certification. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest aan de klantzijde. In dit interview vertelt hij over zijn werk als BRL SIKB auditor.

Lees het hele interview

Onze vacatures

Of stuur een open sollicitatie Open sollicitatie
Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu