Werken bij Normec Certification

Bijzonder werk, bijzondere mensen

Wat werken bij Normec Certification zo bijzonder maakt? De mensen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die elke dag opnieuw gaan voor het leveren van kwaliteit. En daar veel voldoening uithalen. De combinatie van keihard werken en plezier hebben is een succesingrediënt dat typerend is voor heel Normec Group. Hoewel de ambitie om als organisatie te groeien haast tastbaar is, is de sfeer informeel, staan de kantoordeuren open en nemen collega’s zaken van elkaar over als het om wat voor reden even zelf niet lukt.

veiligheidshelmen en protofoon

Jij en Normec Certification?

Denk jij dat je wat kunt toevoegen aan het team van Normec Certification? En krijg jij net als de medewerkers van Normec Certification energie van het beter, veiliger en efficiënter maken van organisaties? Aarzel dan niet om dat kenbaar te maken.

Peter Koomen over zijn werk als BRL SIKB auditor

Auditor Peter Koomen maakte in 2020 de overstap naar Normec Certification, na jarenlang werkzaam te zijn geweest aan de klantzijde. In dit interview vertelt hij over zijn werk als BRL SIKB auditor.

Lees het hele interview

Onze vacatures

Administratief Medewerker / Certificatiecoördinator

In deze rol bewaak jij de kwaliteit van het certificatieproces en zorg jij voor de nodige administratie. Werk jij graag in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is? En zie jij jezelf als een ambitieuze duizendpoot? Bekijk dan snel deze vacature!

Werkstudent Juridisch

Als Werkstudent Juridisch ondersteun jij het management bij administratieve en juridische procedures. Dit zorgt voor een mooie aanvulling op je CV!

Corporate Recruiter

Jij krijgt energie van het maken van de perfecte match en weet toekomstige collega’s te enthousiasmeren om bij ons te komen werken.

Jurist

Jij gebruikt je kennis van bestuursrecht bij de zienswijzen en bezwaarschriften. Jij bent onze juridische specialist! In je werk als jurist loopt iedere dag anders, dit door de diversiteit aan juridische dossiers. 

Auditor Asbest

Ben jij zelfstandig en onderzoekend? En heb je affiniteit met sloop, sanering of recycling? Wordt dan onderdeel van ons enthousiaste team van auditors!

Auditor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Wat een baan als auditor kwaliteit, veiligheid en milieu zo mooi maakt? Dat geen dag hetzelfde is. Letterlijk.

Auditor BRL 6000-25

Heb jij kennis van de BRL 6000-25 norm en ben jij klantgericht ingesteld? Bekijk dan of de vacature van Auditor BRL 6000-25 iets voor jou is!

Auditor CO2-Prestatieladder

Zet jij je graag in voor een beter klimaat? En heb jij ervaring met de aspecten van de CO2-Prestatieladder? Als Auditor CO2-Prestatieladder ben jij veel onderweg en is geen dag hetzelfde! Klinkt dit goed? Lees dan snel verder.

Kwaliteitsmedewerker

Jij draagt bij aan het waarborgen van de kwaliteit van het gehele auditproces. Jij werkt zelfstandig en neemt je verantwoordelijkheid.

Financieel Medewerker

Met jouw financiële expertise ben jij verantwoordelijk voor een van onze business units. Als het om debiteurenbeheer gaat schakel jij proactief met collega’s en klanten . Jij denkt altijd net een stap vooruit en wil de verwachtingen van anderen overtreffen. 

Auditor BRL SIKB

Zoek jij zaken graag tot op de bodem uit? En sta jij stevig in je schoenen? In deze rol zal jij zelfstandig diverse bedrijven naar een hoger plan tillen met jouw expertise op het gebied van de diverse BRL SIKB normen.

Specialist Arbeidsmarktcommunicatie

Weet jij de juiste snaar te raken bij (latent) werkzoekenden en wil jij graag bouwen aan een nieuw werkgeversmerk? Dan zoeken wij jou!

Auditor BRL 2506

Ben jij de specialist op het gebied van recyclinggranulaat? En heb jij de kennis en ervaring op het gebied van monsterneming van partijkeuringen? Als Auditor BRL 2506 heb je een afwisselende functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Auditor Duurzaamheid

Zet jij je graag in voor een beter klimaat? En heb jij ervaring met de aspecten van de CO2-Prestatieladder? Als Auditor Duurzaamheid ben jij veel onderweg en is geen dag hetzelfde! Klinkt dit goed? Lees dan snel verder.

Lead Auditor Informatiebeveiliging (ISO 27001)

Ben jij de enthousiaste expert op het gebied van informatiebeveiliging, die alle ins en outs weet van de ISO 27001? En ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Kom ons professionele team versterken als Lead Auditor Informatiebeveiliging!

Auditor Grond- en Bouwstoffen

Met jouw expertise op het gebied van de diverse BRL normen controleer jij of onze klanten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Ben jij iemand  die graag onderweg is, en diverse klanten bezoekt? Dan past deze functie bij jou!

Of stuur een open sollicitatie Open sollicitatie
Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu