Werken bij Normec Certification

Bijzonder werk, bijzondere mensen

Wat werken bij Normec Certification zo bijzonder maakt? De mensen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die elke dag opnieuw gaan voor het leveren van kwaliteit. En daar veel voldoening uithalen. De combinatie van keihard werken en plezier hebben is een succesingrediënt dat typerend is voor heel Normec Group. Hoewel de ambitie om als organisatie te groeien haast tastbaar is, is de sfeer informeel, staan de kantoordeuren open en nemen collega’s zaken van elkaar over als het om wat voor reden even zelf niet lukt.

veiligheidshelmen en protofoon

Jij en Normec Certification?

Denk jij dat je wat kunt toevoegen aan het team van Normec Certification? En krijg jij net als de medewerkers van Normec Certification energie van het beter, veiliger en efficiënter maken van organisaties? Aarzel dan niet om dat kenbaar te maken.

Peter Koomen over zijn werk als BRL SIKB auditor

Auditor Peter Koomen heeft vorig jaar de overstap gemaakt naar Normec Certification. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest aan de klantzijde. In dit interview vertelt hij over zijn werk als BRL SIKB auditor.

Lees het hele interview

Onze vacatures

Juridisch Project Coördinator / Kwaliteitsmedewerker (24 – 40 uur, Geldermalsen)

In deze rol bewaak jij de kwaliteit van het certificatieproces, en ligt de nadruk op je juridische achtergrond. Jij werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is.

Auditor BRL 2506 (30 – 40 uur)

Ben jij de specialist op het gebied van recyclinggranulaat? En heb jij de kennis en ervaring op het gebied van monsterneming van partijkeuringen? Als Auditor BRL 2506 heb je een afwisselende functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Auditor Duurzaamheid (30 – 40 uur)

Zet jij je graag in voor een beter klimaat? En heb jij ervaring met de aspecten van de CO2-Prestatieladder? Als Auditor Duurzaamheid ben jij veel onderweg en is geen dag hetzelfde! Klinkt dit goed? Lees dan snel verder.

Auditor BRL 6000-25 (30 – 40 uur)

Heb jij kennis van de BRL 6000-25 norm en ben jij klantgericht ingesteld? Bekijk dan of de vacature van Auditor BRL 6000-25 iets voor jou is!

Auditor Asbest (inventarisatie & verwijdering)

Ben jij zelfstandig en onderzoekend? En heb je affiniteit met sloop, sanering of recycling? Wordt dan onderdeel van ons enthousiaste team van auditors!

Auditor BRL SIKB (30 of 40 uur)

Zoek jij zaken graag tot op de bodem uit? En sta jij stevig in je schoenen? In deze rol zal jij zelfstandig diverse bedrijven naar een hoger plan tillen met jouw expertise op het gebied van de diverse BRL SIKB normen.

Auditor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu (30 of 40 uur)

Wat een baan als auditor kwaliteit, veiligheid en milieu zo mooi maakt? Dat geen dag hetzelfde is. Letterlijk.

Lead Auditor Informatiebeveiliging (ISO 27001)

Ben jij de enthousiaste expert op het gebied van informatiebeveiliging, die alle ins en outs weet van de ISO 27001? En ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Kom ons professionele team versterken als Lead Auditor Informatiebeveiliging!

Auditor Grond- en Bouwstoffen (30 of 40 uur)

Met jouw expertise op het gebied van de diverse BRL normen controleer jij of onze klanten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Ben jij iemand  die graag onderweg is, en diverse klanten bezoekt? Dan past deze functie bij jou!

Inside Sales Medewerker (Geldermalsen)

Je neemt klanten mee in de wereld van certificering en inspecties. Dat doe je met een enthousiast, jong en groeiend team. Klinkt goed, toch?

Operationeel Manager (32 – 40 uur, Geldermalsen)

Ben jij een Peoplemanager, die zich thuis voelt in een snelgroeiende organisatie waar geen dag hetzelfde is en je snel moet kunnen schakelen? Krijg jij energie van de dynamiek die dat met zich meebrengt? Dan past deze rol als Operationeel Manager bij jou!

Auditor CO2-Prestatieladder (30 – 40 uur)

Zet jij je graag in voor een beter klimaat? En heb jij ervaring met de aspecten van de CO2-Prestatieladder? Als Auditor CO2-Prestatieladder ben jij veel onderweg en is geen dag hetzelfde! Klinkt dit goed? Lees dan snel verder.

Inspecteur Bouw- en Grondstoffen (30 of 40 uur)

Met jouw expertise op het gebied van de diverse BRL normen controleer jij of onze klanten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Ben jij iemand  die graag onderweg is, en diverse klanten bezoekt? Dan past deze functie bij jou!

Project Coördinator (24 – 40 uur, Geldermalsen)

In deze rol bewaak jij de kwaliteit van het certificatieproces en zorg jij voor de nodige administratie. Werk jij graag in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is? En zie jij jezelf als een ambitieuze duizendpoot? Bekijk dan snel deze vacature!

Management Assistent (32 – 40 uur, Geldermalsen)

Als Management Assistent is geen dag voor jou hetzelfde! Jij ontzorgd graag anderen, en ziet het werk ook liggen. Als Management Assistent regel jij van alles voor de directieleden, en ben jij hun rechterhand.

Kwaliteitscontroleur / Inspecteur | Normec QS (Bennekom)

Zoek jij een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een dynamisch werkveld? Lees dan snel verder!

Auditor | Normec QS (Bennekom)

Ben jij een auditor in hart en nieren die technisch inhoudelijk goed onderlegd is? Lees dan snel verder!

Campagne Marketeer (klantzijde, B2B, Utrecht)

Heb je ervaring met het ontwikkelen, coördineren en optimaliseren van diverse campagnes? Ben je toe aan een volgende stap of aan verbreding van je marketingvaardigheden? Dan zoeken wij jou!

Online Marketeer (32-40 uur, Utrecht)

Ben je toe aan een volgende stap in online marketing? En zie jij B2B-dienstenmarketing als een gave uitdaging met superveel digitale kansen? Dan zoeken wij jou!

Of stuur een open sollicitatie Open sollicitatie
Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu