Werken bij Normec Certification

Bijzonder werk, bijzondere mensen

Wat werken bij Normec Certification zo bijzonder maakt? De mensen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die elke dag opnieuw gaan voor het leveren van kwaliteit. En daar veel voldoening uithalen. De combinatie van keihard werken en plezier hebben is een succesingrediënt dat typerend is voor heel Normec Group. Hoewel de ambitie om als organisatie te groeien haast tastbaar is, is de sfeer informeel, staan de kantoordeuren open en nemen collega’s zaken van elkaar over als het om wat voor reden even zelf niet lukt.

veiligheidshelmen en protofoon

Jij en Normec Certification?

Denk jij dat je wat kunt toevoegen aan het team van Normec Certification? En krijg jij net als de medewerkers van Normec Certification energie van het beter, veiliger en efficiënter maken van organisaties? Aarzel dan niet om dat kenbaar te maken.

Peter Koomen over zijn werk als BRL SIKB auditor

Auditor Peter Koomen heeft vorig jaar de overstap gemaakt naar Normec Certification. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest aan de klantzijde. In dit interview vertelt hij over zijn werk als BRL SIKB auditor.

Lees het hele interview

Onze vacatures

Werkstudent juridisch

Wij zoeken per direct een werkstudent met juridische achtergrond! Kom jij ons ondersteunen bij administratieve en juridische procedures?

Vacature Social Media Specialist (32-40 uur, Utrecht)

Ben jij creatief en zit je vol met ideeën over het B2B inzetten van social media? Weet jij de juiste snaar te raken bij verschillende doelgroepen en heb je een frisse blik op social content? Dan ben jij wellicht de Social Media Specialist die we zoeken!

Auditor BRL SIKB (30 of 40 uur)

Zoek jij zaken graag tot op de bodem uit? En sta jij stevig in je schoenen? In deze rol zal jij zelfstandig diverse bedrijven naar een hoger plan tillen met jouw expertise op het gebied van de diverse BRL SIKB normen.

Auditor Grond- en Bouwstoffen (30 of 40 uur)

Met jouw expertise op het gebied van de diverse BRL normen controleer jij of onze klanten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Ben jij iemand  die graag onderweg is, en diverse klanten bezoekt? Dan past deze functie bij jou!

Inspecteur Bouw- en Grondstoffen (30 of 40 uur)

Met jouw expertise op het gebied van de diverse BRL normen controleer jij of onze klanten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Ben jij iemand  die graag onderweg is, en diverse klanten bezoekt? Dan past deze functie bij jou!

Management Assistent (32 – 40 uur, Geldermalsen)

Als Management Assistent is geen dag voor jou hetzelfde! Jij ontzorgd graag anderen, en ziet het werk ook liggen. Als Management Assistent regel jij van alles voor de directieleden, en ben jij hun rechterhand.

Operationeel Manager (32 – 40 uur, Geldermalsen)

Ben jij een Peoplemanager, die zich thuis voelt in een snelgroeiende organisatie waar geen dag hetzelfde is en je snel moet kunnen schakelen? Krijg jij energie van de dynamiek die dat met zich meebrengt? Dan past deze rol als Operationeel Manager bij jou!

Operationeel Manager | Normec QS (32 – 40 uur, Bennekom)

Zie jij het als een uitdaging als je ‘bedje’ niet ‘gespreid’ voor je klaarstaat, hou je van een no-nonsense cultuur, ben je hands on en zeer flexibel? Lees dan snel verder!

Vacature Contentmarketeer (medior/senior, 32-40 uur, Utrecht)

Krijg jij energie van het ontwikkelen van de perfecte contentstrategie? En zie jij B2B-dienstenmarketing als een gave uitdaging met superveel kansen? Dan ben jij wellicht de Contentmarketeer die we zoeken!

Lead Auditor Informatiebeveiliging (ISO 27001)

Ben jij de enthousiaste expert op het gebied van informatiebeveiliging, die alle ins en outs weet van de ISO 27001? En ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Kom ons professionele team versterken als Lead Auditor Informatiebeveiliging!

Assistent Controller (24 – 40 uur, Geldermalsen)

Heb jij een proactieve houding en denk jij in oplossingen? In deze rol ondervang jij de eerste knelpunten / vragen op de Finance afdeling en biedt daarbij ondersteuning aan de Manager Finance & HR. Ben jij cijfermatig en analytisch sterk en weet jij van aanpakken? Lees dan snel verder!

Project Coördinator (24 – 40 uur, Geldermalsen)

In deze rol bewaak jij de kwaliteit van het certificatieproces en zorg jij voor de nodige administratie. Werk jij graag in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is? En zie jij jezelf als een ambitieuze duizendpoot? Bekijk dan snel deze vacature!

Marketing Intelligence Specialist (32-40 uur, Utrecht)

Ben jij nieuwsgierig en beschik je over een sterk analytisch vermogen? Dan ben jij wellicht de Marketing Intelligence Specialist die we zoeken!

Online Marketeer (32-40 uur, Utrecht)

Ben je toe aan een volgende stap in online marketing? En zie jij B2B-dienstenmarketing als een gave uitdaging met superveel digitale kansen? Dan zoeken wij jou!

Auditor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Wat een baan als auditor kwaliteit, veiligheid en milieu zo mooi maakt? Dat geen dag hetzelfde is. Letterlijk.

Of stuur een open sollicitatie Open sollicitatie
Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu