Window of opportunities

Werken bij Normec

Man in oranje hesje op bouwplaats

Auditor VCA

Landelijk | 30 – 40 uur

Sta jij voor veilig werken en ben je toe aan afwisseling? Dan kan je in de rol van Auditor VCA je hart ophalen. Elke dag stap je bij een nieuw bedrijf binnen, klein of groot, waar je alles omtrent veiligheid gaat controleren. Een verantwoordelijke functie. Dankzij VCA weten bedrijven of ze veilig en zorgvuldig werken. Dat maakt jouw baan als Auditor VCA niet alleen zeer gevarieerd, maar ook nog eens maatschappelijk relevant. Wat jou betreft het mooiste aspect ervan.

Wat mag jij gaan doen

Het VCA-certificaat staat voor vertrouwen, voor competente bedrijven met goed opgeleide werknemers, professioneel veiligheidsmanagement en een sterke toewijding ten aanzien van veiligheid. Jij gaat dagelijks op pad naar diverse ondernemingen om dit mooie certificaat te kunnen uitgeven. Vooral bij aannemers, bodemonderzoekers, asbestverwijdering en installatiebedrijven (GWW-sector) ga jij audits uitvoeren.

Jij trapt de dag af met de directie en de VGM-coördinator. Tijdens het eerste informele gesprek luister jij al goed en vergaar je de eerste belangrijke informatie. Vervolgens maak je een ronde door het bedrijf en kijk je goed of de werkelijkheid overeenkomt met wat je hebt gehoord. Je controleert personeelsdossiers en beoordeelt de laatste interne audits en de RI&E. In de middag ga je het veld in en controleer je of ook daar de opgestelde procedures worden nagevolgd. Je koppelt jouw bevindingen terug aan de klant en draagt zorg voor een goede afronding. Je sluit de dag met een goed gevoel af.

Over Normec Certification

Normec Certification is onderdeel van Normec. Normec is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld.

Wat bieden wij jou

 • Een salaris tussen de € 3.500,- en € 5.000,- o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw werkervaring en kennisniveau. Met zeer uitgebreide ervaring is het mogelijk om over een passend salaris te spreken;
 • Je krijgt uiteraard alle middelen om je werk goed uit te voeren, zoals een leaseauto, laptop, smartphone en eventueel een tablet, allen ook privé te gebruiken;
 • Een zelfstandige en uitdagende baan, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Wat breng jij mee

 • Hbo werk en/of denkniveau;
 • Je bent in bezit van een MVK of HVK diploma;
 • Minimaal drie jaar werkervaring bij een bedrijf in de sector;
 • Je bent onderzoekend, verantwoordelijk, zelfstandig en staat stevig in je schoenen. Daarbij heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Jouw nieuwe werkomgeving

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld. Daarnaast zijn er iedere vrijdag gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest.

Heb jij nog vragen?

Neem contact op!
0345 585 000
recruitment-assurance@normecgroup.com

 

 

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Kantoor interieur
  Over ons

  Normec Certification is onderdeel van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Normec waarborgt de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van materialen, systemen en producten van haar klanten. Dit doen wij door goed in te spelen op de behoeften van onze klanten, maar bovenal door onze ervaren mensen. Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. In relatief korte tijd is Normec Certification uitgegroeid tot een toonaangevende speler.