Onze regelingen en certificaten

Normec Certification helpt u graag met het verkrijgen van een certificaat dat past bij uw bedrijf. Van algemene en duurzame certificaten – voor bijvoorbeeld regelingen als de ISO 9001, ISO 14001, MVO– en CO2 prestatieladder – tot aan specifieke certificaten voor KOMO-regelingen en BRL certificering. Ook voor de Safety Culture Ladder, welke per 1 januari 2022 verplicht is gesteld, bent u bij ons aan het juiste adres.

ISO 27001

U wilt uw verantwoordelijkheid tonen op het gebied van informatiebeveiliging? Onderscheid u met ISO 27001 certificering. Normec Certification is uw partner.

Lees meer

BRL 6000-25

Uw bedrijf voert werkzaamheden uit aan gasinstallaties, rookgasafvoervoorzieningen of verbrandingsluchttoevoeren? Dan is een BRL 6000-25 certificering verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
Designer working on laptop computer and pentablet

BRL 9345

U produceert LD-slakken en LD-slakkenmengsels voor toepassing in GWW-werken? Onderscheid u met een BRL 9345 productcertificaat. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
mannen en vrouwen in bespreking achter laptops

ISO 9001

U wilt de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw organisatie aantoonbaar maken? Onderscheid u met een ISO 9001-certificaat. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
coal fired power station silhouette at sunset, Pocerady, Czech

ISO 14001

U wilt de milieuprestaties van uw organisatie aantoonbaar maken? Onderscheid u met een ISO 14001-certificaat. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
CO2 in de lucht

CO2-Prestatieladder

U wilt uw bedrijfsactiviteiten en –processen zo duurzaam mogelijk uitvoeren? Onderscheid u met een certificering voor de CO2 Prestatieladder. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
windmolens aan het water

MVO Prestatieladder

U wilt uw MVO-inspanningen inzichtelijk maken voor uw stakeholders? Onderscheid u met een certificering voor de MVO Prestatieladder. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
[safety body construction] Working at height equipment.

VCA

U verricht als aannemer risicovolle werkzaamheden bij uw opdrachtgevers? Onderscheid u met een VCA-certificaat. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
verankering voor veilig werken

Safety Culture Ladder

U wilt het veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie stimuleren? Onderscheid u met een certificering voor de Safety Culture Ladder. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
asbestplaten

Asbestverwijdering

U gaat asbesthoudend materiaal verwijderen? Een certificering voor asbestverwijdering is verplicht. Normec Certification is uw partner

Lees meer
Old and very dangerous asbestos roof

Asbestinventarisatie

U gaat sloop- of renovatiewerkzaamheden verrichten aan een pand van vóór 1994? Een certificering voor asbestinventarisatie is verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
man spuit auto

Chroom-6

U wilt uw medewerkers beschermen tegen de schadelijke gevolgen van Chroom-6? Onderscheid u met een Chroom-6-certificaat. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
BRL 2506

BRL 2506

U produceert recyclinggranulaten voor toepassingen in beton, wegenbouw, grondbouw en -werken? Onderscheid u met een BRL 2506 productcertificaat. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
BRL-9313

BRL 9313

U levert zand dat is gewonnen uit een dynamisch wingebied? Onderscheid u met een BRL 9313 productcertificaat. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
BRL9321

BRL 9321

Levert u industriezand en/of (gebroken) industriegrind van een natuurlijke herkomst bestemd voor ongebonden toepassing op de bodem? Onderscheid u met een BRL 9321 productcertificaat. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
BRL9341

BRL 9341

Levert u steenachtige substraten zoals boomgranulaat en daktuinsubstraat? Onderscheid u met een BRL 9341 productcertificaat. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
Silhouette smash the building

BRL SVMS-007

U voert sloopprojecten uit? Onderscheid u met een BRL SMV 007 productcertificaat. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
compost in de handen

BRL Keurcompost

U levert compost- of compostproducten? Onderscheid u met een BRL Keurcompost keurmerk. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
CPR2

CPR 2+

Wij hebben alle benodigde expertise in huis om uw bedrijf of organisatie te certificeren conform CPR2+. 

Lees meer
recycling

MRF keurmerk

U wilt aantoonbaar maken dat u aan betrouwbare en milieuvriendelijke be- of verwerking van recyclebare metalen doet? Onderscheid u met een certificering voor het MRF Keurmerk. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
mannen op kantoor

BRL 6000-21

U ontwerpt, installeert en beheert technische installaties van het bovengrondse gedeelte van een bodemenergiesysteem? Dan is een BRL 6000-21 productcertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
BRL-SIKB-11000

BRL SIKB 11000

U ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheert ondergrondse delen van bodemenergie-installaties? Dan is een BRL SIKB 11000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner

Lees meer
verschillende grondsoorten

BRL 9335

Beheert u grond of samengestelde grondproducten? Dan is een BRL 9335 productcertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
hek voor bouwterrein

BRL SIKB 7500

U bewerkt verontreinigde grond en baggerspecie? Dan is een BRL SIKB 7500 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
Silhouette excavator working on construction site.

BRL SIKB 7000

U voert (water)bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem uit? Dan is een BRL SIKB 7000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
Earth mover working on pile of compost

BRL SIKB 6000

U voert saneringen in de (water)bodem uit? Dan is een milieukundige begeleiding van de werkzaamheden en daarmee een BRL SIKB 6000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
archeologisch onderzoek

BRL SIKB 4000

U voert archeologische opgravingen uit? Dan is een BRL SIKB 4000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
man met grondboor

BRL SIKB 2000

U voert veldwerk voor milieuhygiënisch (water)bodemonderzoek uit? Dan is een BRL SIKB 2000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
grondmonsters

BRL SIKB 1000

U voert monsternemingen uit voor partijkeuringen? Dan is een BRL SIKB 1000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
boorinstallatie

BRL SIKB 2100

U voert mechanische boringen uit voor milieukundig bodemonderzoek en de aanleg van waterputten en WKO-systemen? Dan is een BRL SIKB 2100 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer

Overstapservice

Overstappen naar Normec Certification kan in vier eenvoudige stappen – ook als u nog verbonden bent aan een andere certificerende instelling!

Meer informatie
kantoor normec certification
Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu