Wat is de CO2 Prestatieladder?

De druk op organisaties om hun bedrijfsactiviteiten en –processen zo duurzaam mogelijk uit te voeren wordt steeds groter. Één van de instrumenten om dit te stimuleren is de CO2 Prestatieladder. Omdat de CO2 Prestatieladder uitgaat van eigen ambitie en inbreng van de betreffende organisatie inventariseren bedrijven hun prestaties zelf. Normec Certification beoordeelt deze vervolgens.

Offerte aanvragen

Hoe ziet de CO2 Prestatieladder er uit?

De CO2 Prestatieladder kent vijf niveaus: hoe hoger de trede, hoe groter de positieve uitstraling van een bedrijf en hoe groter de kans dat een bedrijf wordt beloond met een gunning van een opdracht. Dit geldt in het bijzonder voor bedrijven die deelnemen aan openbare aanbestedingen.

Normec Certification en de CO2 Prestatieladder

Wij hebben alle benodigde expertise in huis om uw bedrijf of organisatie te certificeren conform de CO2 Prestatieladder. Met een documentatiebeoordeling en diverse interviews binnen alle geledingen van de organisatie bepaalt onze auditor of de organisatie voldoende inspanning heeft geleverd om te voldoen aan de gestelde eisen. De beoordeling voor de CO2 Prestatieladder gebeurt door auditoren die weten wat er speelt in uw markt én wat realistische doelstellingen zijn.

 

    Voordelen van certificeren

  • U combineert als organisatie CO2-reductie met economisch voordeel bij bepaalde aanbestedingen.
  • Hoe hoger het niveau van CO2-reductie, hoe meer voordeel u kunt krijgen bij de gunning van een opdracht.
  • U versterkt als organisatie het imago als duurzame leverancier en duurzame werkgever.

Overstapservice

Overstappen naar Normec Certification kan in vier eenvoudige stappen – ook als u nog verbonden bent aan een andere certificerende instelling!

Meer informatie

Deze diensten zijn ook interessant voor u

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de investering voor uw beoogde certificering? Normec Certification denkt graag effectief met u mee.

Offerte aanvragen

Gerelateerd nieuws

Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Menu