Window of opportunities

Werken bij Normec

Uitstoot uit pijpen

Auditor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Landelijk | 30 – 40 uur

Ben jij onderzoekend, sta je stevig in je schoenen en lijkt het jou leuk om elke dag vanaf een nieuwe locatie te werken? Als Auditor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu voer je audits uit, die daadwerkelijk iets toevoegen. Als specialist help jij deze bedrijven zich te ontwikkelen naar een hoger niveau. Dankzij jouw expertise weten bedrijven hoe ze nog zorgvuldiger kunnen werken, met tevreden klanten tot gevolg. Dat maakt deze rol niet alleen zeer gevarieerd, maar ook nog eens maatschappelijk relevant. Wat jou betreft het mooiste aspect ervan.

Wat je daar gaat doen?

Ja, dat wisselt per week. Neem bijvoorbeeld deze week: maandag bezoek je een klein schoonmaakbedrijf, dinsdag een middelgroot bedrijf dat microchips maakt en vandaag auditeer je bij een bedrijf met 1.200 medewerkers in de GWW-sector. Bij deze organisaties controleer je hoe het bedrijf de schema’s voor veiligheid, kwaliteit en milieu naleeft.

Jij trapt de dag af met de directie en de VGM-coördinator. Tijdens het eerste informele gesprek luister jij al goed en vergaar je de eerste belangrijke informatie. Vervolgens interview je het hoofd van het bedrijfsbureau en het hoofd financiën. Je informeert naar hun werkzaamheden en vraagt goed door. Teruggekomen op de werkplek die voor je is vrijgemaakt, voer je een documentenonderzoek uit. In de middag ga je het veld in en controleer je of ook daar de opgestelde procedures worden nagevolgd. Werken de medewerkers volgens de veiligheidsvoorschriften, dragen ze hun persoonlijke beschermingsmiddelen? Maar ook: wat word er gedaan met een niet-sluitende begroting, met klachten van klanten en hoe registreren ze trendanalyses? Je koppelt jouw bevindingen terug aan de klant en draagt zorg voor een goede afronding. Je sluit de dag met een goed gevoel af.

Wat bieden wij jou

 • Een salaris tussen de € 3.500,- en € 5.000,- o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw werkervaring en kennisniveau. Met zeer uitgebreide ervaring is het mogelijk om over een passend salaris te spreken;
 • Je krijgt uiteraard alle middelen om je werk goed uit te voeren, zoals een leaseauto, laptop, smartphone en eventueel een tablet, allen ook privé te gebruiken;
 • Een zelfstandige en uitdagende baan, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Wat breng jij mee

 • Hbo werk en/of denkniveau;
 • Je bent in bezit van een MVK of HVK diploma;
 • Minimaal drie jaar werkervaring als kwaliteits-/veiligheidsprofessional.
 • Je bent onderzoekend, verantwoordelijk, zelfstandig en staat stevig in je schoenen. Daarbij spit je met veel plezier de wet- en regelgeving door.

Jouw nieuwe werkomgeving

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld. Daarnaast zijn er iedere vrijdag gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest.

Heb jij nog vragen?

Neem contact op!
0345 585 000
recruitment-assurance@normecgroup.com

 

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Kantoor interieur
  Over ons

  Normec Certification is onderdeel van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Normec waarborgt de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van materialen, systemen en producten van haar klanten. Dit doen wij door goed in te spelen op de behoeften van onze klanten, maar bovenal door onze ervaren mensen. Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. In relatief korte tijd is Normec Certification uitgegroeid tot een toonaangevende speler.