Hier doen we het voor

Als Auditor bij Normec is geen dag hetzelfde. Je krijgt steeds opnieuw een kijkje in de keuken bij zeer verschillende bedrijven, van groot tot klein. Eén ding hebben die bedrijven gemeen. Ze hebben het doel gesteld zich te certificeren in een bepaalde norm. En daar ga jij hen bij helpen, door hen aan deze norm te toetsen. Een zorgvuldige klus, waarbij je onderzoekend, verantwoordelijk en zelfstandig aan de slag gaat. Is de rol van auditor iets voor jou?

Merel - Lead auditor
Johan – Lead Auditor

“Wanneer je als auditor begint volg je hiervoor een training. Vervolgens ga je een maand lang met verschillende auditoren mee, waarbij je een steeds groter gedeelte van de audits zelfstandig uitvoert. Zodra je er klaar voor bent, word je door een schemacoördinator beoordeeld en gekwalificeerd om zelfstandig audits uit te voeren.”

“Op dit moment auditeer ik organisaties op het gebied van milieumanagement (ISO 14001) en veiligheidsmanagement (VCA). Een audit is vaak een belangrijk moment voor een klant. Als auditor heb je te maken met verschillende belanghebbenden, die allemaal iets van je verwachten. Het is dan ook belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Wel kun je terugvallen op je collega’s en werk je ook regelmatig met hen samen bij de klanten voor een gecombineerde audit.”

Lead auditor - Johan
Merel – Lead Auditor, Schemacoördinator en Teamleider

“Ik vertel altijd dat ik de hele dag aansta. Het is namelijk belangrijk alle signalen op te vangen gedurende een audit, zodat ik aan het einde de passende auditbevindingen kan presenteren. Daarnaast is van belang om je beschikbare tijd goed te managen en zelf de regie te houden. Mijn doel is om een kwalitatief goede rapportage te leveren binnen de geplande tijd en eventuele afwijkingen zo snel en soepel als mogelijk af te ronden. Als dat lukt, is mijn dag geslaagd.”

“Naast mijn rol als Lead Auditor heb ik ook de rollen van Schemacoördinator en Teamleider opgepakt. Dit typeert Normec, er zijn binnen de organisatie genoeg kansen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en zo bij te dragen aan verbeteringen binnen de organisatie. We staan ook echt klaar voor nieuwe collega’s. Ik ben elke keer weer trots als we slagen om een nieuwe collega op te leiden tot lead auditor.”

Lead auditor - Merel

Wat we jou bieden

  • Een salaris tussen de € 3.500,- en € 5.000,- o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw werkervaring en kennisniveau. Met zeer uitgebreide ervaring is het mogelijk om over een passend salaris te spreken;
  • Je krijgt uiteraard alle middelen om je werk goed uit te voeren, zoals een leaseauto, laptop, smartphone en eventueel een tablet, allen ook privé te gebruiken;
  • Een zelfstandige en uitdagende baan, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Wat we van jou verwachten

  • Hbo werk en/of denkniveau;
  • Je bent in bezit van een MVK of HVK diploma;
  • Minimaal drie jaar werkervaring bij een bedrijf in de sector;
  • Je bent onderzoekend, verantwoordelijk, zelfstandig en staat stevig in je schoenen. Daarbij heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden.
VACATURES

Onze vacatures

Auditor VCA

Auditor VCA

Auditor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Auditor Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Auditor Duurzaamheid

Auditor Duurzaamheid

Over Normec

Normec is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag en ondanks dat jij veel zelfstandig onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld.

Johan - Lead auditor
Solliciteren
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    In het bezit van benodigde diploma:(Vereist)