Window of opportunities

Werken bij Normec

Persoon met tablet in gesprek

Inside Sales Medewerker

Geldermalsen | 32 – 40 uur

Klanten meenemen in de wereld van certificeringen en inspecties. Dat is wat jij als Inside Sales Medewerker gaat doen. Je bent daarbij actief op het gebied van zowel relatiebeheer als sales. En extra leuk: je werkt in een enthousiast, jong en groeiend team in Geldermalsen. Klinkt goed, toch?

Draag bij aan de groei van Normec!

Telefonisch contact staat in jouw rol centraal. Een klant vraagt een offerte aan, bijvoorbeeld voor een ISO 9001- en VCA-certificaat of asbestverwijderingsinspectie. Jij zorgt ervoor dat de offerte binnen 24 uur wordt aangeleverd. Een mooie uitdaging! Daarbij schakel je met de (Commercieel) Directeur en informeer je de verschillende klanten, van aannemersbedrijf, tot fabrikant tot plaatselijke tuinder. Vervolgens zet jij je in om een deal te sluiten én een relatie op te bouwen. Kortom:

 • Je volgt leads telefonisch op en informeert potentiële klanten over onze producten en diensten;
 • Je verzamelt gegevens voor offertes en stelt deze vervolgens zelf op;
 • Je neemt na het verzenden van de offertes telefonisch contact op met de klanten en sluit deals;
 • Je focust op het relatiebeheer: van een verjaardagskaart versturen tot succes wensen met de audit en onze nieuwe diensten onder de aandacht brengen;
 • Je signaleert ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar plannen voor nieuwe producten en diensten

Wat breng jij mee

Goede communicatie, laat dat maar aan jou over! Je spreekt en schrijft goed Nederlands en stelt je servicegericht op. Tegelijkertijd ga je doelgericht te werk en vind je het leuk om targets te halen. Dat doe je proactief en vol enthousiasme. Keer op keer wil je het beste uit jezelf halen en zoek je naar mogelijkheden om je werk nóg beter te doen. Je kunt daarnaast zowel zelfstandig als in teamverband werken. En klanten telefonisch vooruithelpen? Daarin blink jij uit.

Verder beschik jij over

 • MBO 4 of HBO niveau, dit door je opleiding of ervaring;
 • Een gestructureerde werkwijze;
 • Bij voorkeur enige ervaring in een soortgelijke functie.

Wat bieden wij jou

 • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig sales team!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Laptop en smartphone. Dit allemaal ook privé te gebruiken.
 • 25 vakantiedagen. Dagen bijkopen is mogelijk.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door Normec Certification.
 • Een bijzondere werkplek in een karakteristiek monumentaal pand in Geldermalsen, waar je kunt werken met twee beeldschermen aan een in hoogte verstelbaar bureau.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Binnen de afdeling Sales zal jij diverse sales dagen hebben met leuke workshops met diner. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van de Normec Group worden er veel deuren voor je geopend.

Over Normec Certification

Normec Certification is onderdeel van Normec Group. Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld.

Heb jij nog vragen? Neem contact op!

0345 585 000
recruitment-assurance@normecgroup.com

 

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Kantoor interieur
  Over ons

  Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. In relatief korte tijd is Normec Certification uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Door de inzet van slimme IT-oplossingen is onze werkwijze efficiënt, transparant en kostengunstig.