Kwaliteitsmanagementsystemen

ISO 9001

Collegas discussiëren tijdens een vergadering

ISO 9001

De ISO 9001-norm is de meeste bekende norm op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen. Deze norm vormt de internationale standaard en is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Klanten willen een betrouwbaar en goed product; een ISO 9001-certificaat is een onafhankelijke waarborg voor de kwaliteit van uw organisatie.

Voordelen van certificeren
  • U maakt als bedrijf of organisatie aantoonbaar dat u continu streeft naar een optimalisering van bedrijfsprocessen en, daarmee, van efficiency.
  • U straalt als bedrijf of organisatie kwaliteit en betrouwbaarheid uit.
  • U maakt bij aanbestedingen een grotere kans op een gunningsvoordeel.

ISO 9001 certificering en de HLS

De High Level Structure (HLS) is het uitgangspunt van de ISO-normen. Door invoering van de HLS wordt integratie van verschillende managementsysteemnormen veel eenvoudiger terwijl de structuur en basiseisen hetzelfde blijven. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op bij het bijhouden van de diverse systemen wanneer u zich voor meerdere managementsysteemnormen certificeert.

Normec Certification en ISO 9001

Wij hebben alle benodigde expertise in huis om uw bedrijf of organisatie te certificeren conform de ISO 9001-norm. Bovendien kunnen we geïntegreerde audits uitvoeren voor de ISO 9001- en 14001-normen. Niet alleen voorkomt dit doublures en zorgt het voor de juiste focus, het levert ook een efficiencyvoordeel voor u als klant op.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan

Deze diensten zijn wellicht ook interessant voor u

Dit zeggen klanten over Normec Certification

Vlasman logo
Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v.

Fundament voor vertrouwen

Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een totaalsloopbedrijf in de ware zin van het woord: sloopwerken, koppensnellen, asbestsanering, boren en zagen en bodemsanering. De ruime kennis van de normen waarover het bedrijf beschikt, levert tijdens de audits interessante gesprekken op.

FAQ

Alle meest gestelde vragen op een rij

Waar kan ik het certificatiereglement van Normec Certification inzien?

In het certificatiereglement van Normec Certification staan de voorwaarden beschreven waar zowel Normec Certification als de (potentieel) certificaathouder aan moet voldoen. Op deze pagina leest u meer over het certificatiereglement en op deze pagina kunt u ook het certificatiereglement downloaden.

Hebt u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 345 585 000  of stuur een mail naar info-cert@normecgroup.com. 

Is certificering voor de Safety Culture Ladder verplicht?

Ondertekenaars van de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) hebben met elkaar afgesproken om veiligheid in de keten te verbeteren door toepassing van Safety Culture Ladder. Per 1 januari 2022 is de Safety Culture Ladder verplicht bij aanbestedingen in de bouw. In aanbestedingen wordt een bepaalde trede verplicht gesteld voor (onder)aannemers. De invoering gebeurt stapsgewijs. Trede 2 is vanaf 2023 vereist, trede 3 vanaf 2024.

Hebt u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 345 585 000, stuur een mail naar info-cert@normecgroup.com of bekijk onze contact pagina.