Over ons

Normec Certification is nog jong, maar bezit decennia aan ervaring in asbest, bodem en bouw(grond)stoffen. Nieuwsgierig naar de geschiedenis van Normec Certification? Lees dan hier meer over onze geschiedenis.

Toonaangevend in certificeren

Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. In relatief korte tijd is Normec Certification uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Door de inzet van slimme IT-oplossingen is onze werkwijze efficiënt, transparant en kostengunstig. Een voorbeeld is ons unieke klantenportal, waarmee u 24/7 inzicht hebt in onder andere de voortgang van het certificeringsproces, de status van uw lopende certificaten en gemaakte auditafspraken.

 

Kwaliteit in veiligheid

Dankzij onze services kunnen organisaties die met asbest, bodem en bouwstoffen te maken hebben beter, veiliger en efficiënter werken. We halen energie uit het leveren van kwaliteit, iedere dag opnieuw. Het doorvoeren van duurzame verbetering voor onze klanten doen we met veel enthousiasme, kundigheid én in de overtuiging dat het altijd beter kan. Want dat kan het. Omdat wij met vaste auditoren werken, hebt u altijd een vertrouwd gezicht tegenover u. Daarnaast houden wij, net zomin als u, van onaangename verrassingen. Daarom bevatten onze offertes geen verborgen kosten. Kunde en kwaliteit, dat kenmerkt Normec Certification.

Onze kernwaarden

Servicegericht

Wij nemen de tijd om onze klanten echt te leren kennen. Samen ontdekken we ruimte voor verbetering. Bij Normec Certification staat transparantie voorop en is afspraak echt afspraak.

Altijd beter

Bij Normec Certification zijn we niet zomaar tevreden. Zijn er mogelijkheden om het beter te doen? Dan grijpen we die aan! Die instelling heeft ons gebracht waar we vandaag de dag zijn.

Onafhankelijk

Onafhankelijkheid staat bij ons centraal. Om onze onafhankelijkheid te onderstrepen, geven wij de Raad van Onafhankelijkheid en de Raad voor Accreditatie volledige toegang tot alle benodigde gegevens om ons beleid in de praktijk te toetsen.

“Normec wil een bijdrage leveren aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving”

Joep Bruins – CEO Normec

Missie

De missie van Normec Certification is samen te vatten in twee woorden: ‘duurzaam beter’.

De services die wij verrichten voorkomen risico’s en verschaffen onze klanten concrete, constructieve handvatten waarmee zij hun bedrijfsactiviteiten en –processen duurzaam kunnen verbeteren. Onze diensten resulteren in een gedetailleerd inzicht in hun kwaliteit, efficiency en veiligheid op basis waarvan zij hun producten en diensten verder kunnen ontwikkelen.

De impact van onze diensten stopt echter niet bij onze klanten. Want van hun duurzame verbetering profiteren hún klanten, stakeholders, ja zelfs de maatschappij. Onze klanten zijn namelijk actief in sectoren die vrijwel elke burger raken, op werk- of privégebied. Dat maakt van ‘duurzaam beter’ niet alleen een missie, maar ook een verantwoordelijkheid. En die dragen we graag.

Visie

Normec Certification wil de nummer één instelling zijn op het gebied van certificeren. Klantfocus, servicegerichtheid en de inzet van IT-middelen vormen de basis van een efficiënte en transparante werkwijze.

Met onze deskundigheid, ons hoge ambitieniveau en het enthousiasme waarmee we elke dag onze diensten verrichten, maken we niet alleen verschil voor onze klanten, maar zijn we toonaangevend voor de hele sector.

RvA accreditatie

Normec Certification is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie (RvA) voor EN ISO/IEC 17021-1:2015 en EN ISO/IEC 17065:2012 en verstrekt certificaten met het RvA-beeldmerk. Voor de volledige en actuele scope van onze accreditatie verwijzen wij u graag naar de website van de RvA (C234 en C274).

Hier vindt u onze beleidsverklaring.
Hier vindt u het certificatiereglement van Normec Certification.

Waar staan wij voor

Binnen 1 werkdag een offerte op maat

Korte lijnen en efficiënt werken? Dat is voor ons vanzelfsprekend! Normec Certification stuurt u binnen 1 werkdag een offerte op maat.

Binnen 1 maand een certificaat

Het certificaat binnen één maand – na het verlenen van de opdracht – in huis? Het is mogelijk! Dankzij onze servicedesk, ons online portal en onze vakkundige auditoren.

Marktleider door kennis en kwaliteit

Normec Certification is marktleider op het gebied van asbest, bouwstoffen en bodem. Wij streven naar een hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening en hoge klanttevredenheid, elke dag weer.

Ontmoet ons team

Judith Berentsen

Judith Berentsen

Managing Director Normec Assurance

Arjen Werkmeester

Arjen Werkmeester

Commercieel Directeur

Placeholder icon

Thomas Hazenberg

Operationeel Directeur

Mariska v Schaik

Mariska van Schaik

Managing Director Normec Sustainability

Normec Certification is onderdeel van Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance. Lees meer over Normec Group
kantoor normec certification
Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu