Auditor Grond- en Bouwstoffen

Landelijk | 30 – 40 uur

Een nieuwe dag, een nieuwe omgeving en een nieuwe kans om dat te doen waar jij goed in bent en plezier in hebt!  Met jouw expertise op het gebied van de diverse BRL normen controleer jij of onze klanten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Zo draag jij bij aan het voorkomen van potentiële milieuschade. Ben jij iemand  die graag onderweg is, en diverse klanten bezoekt? Heb jij oog voor detail en klaar om je deskundigheid op een andere manier in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat mag jij gaan doen

In de rol als Inspecteur Grond- en Bouwstoffen controleer jij of onze klanten de grond en substraten op de juiste wijze hebben ingenomen en verder verwerkt hebben. Dit zijn diverse klanten actief in de grond-, weg- en waterbouw. De controle die je uitvoert, doe je op basis van een aantal BRL normen, welke kunnen verschillen per klant. Zo kun je te maken krijgen met de BRL normen 9313, 9321, 9335, 9341, 9345 en 2506.

Tijdens je controle afspraak zorg jij ervoor dat je op de hoogte bent van het hele innameproces bij de klant, om er zo zeker van te zijn dat dit binnen de wettelijke kaders heeft plaatsgevonden. Je zal diverse medewerkers willen spreken om dit voor jezelf in kaart te brengen, denk hierbij aan depotbeheerders, KAM-Coördinatoren en grondacceptanten. Je duikt verder in logboeken, loopt offertes na en maakt een rondje over het terrein. Aan het einde van je afspraak ga jij in gesprek met de klant en bespreek jij je voorlopige bevindingen en geconstateerde onregelmatigheden. Dit alles verwerk jij later in een rapportage, wat toegestuurd wordt naar de klant.

 

Solliciteer direct

Wat breng jij mee?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een HBO diploma in een richting als Milieukunde is een pré;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring bij een (GGW)-aannemer of een aan de branche gerelateerd ingenieurs-of adviesbureau;
 • Actuele kennis van en ervaring met de volgende BRL normen: 9313, 9321, 9335, 9341, 9345 en 2506 (pré).

Over Normec Certification

Normec Certification is onderdeel van Normec Group. Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als  mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld.

Wat bieden wij jou

 • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Leaseauto, laptop, smartphone en tablet. Dit allemaal ook privé te gebruiken.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van de Normec Group worden er veel deuren voor je geopend.

Heb jij nog vragen?
Neem contact met mij op!

Renate Hannema (HR)
+31 6 411 211 60
recruitment-assurance@normecgroup.com

Solliciteer direct op deze vacature

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
  Nieuwsbrief

  Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

  Blijf op de hoogte

  Menu