Auditor Grond- en Bouwstoffen (30 of 40 uur)

Een nieuwe dag, een nieuwe omgeving en een nieuwe kans om dat te doen waar jij goed in bent en plezier in hebt!  Met jouw expertise op het gebied van de diverse BRL normen controleer jij of onze klanten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Zo draag jij bij aan het voorkomen van potentiële milieuschade. Ben jij iemand  die graag onderweg is, en diverse klanten bezoekt? Heb jij oog voor detail en klaar om je deskundigheid op een andere manier in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Solliciteer direct

Over de functie

In de rol als Inspecteur Grond- en Bouwstoffen controleer jij of onze klanten de grond en substraten op de juiste wijze hebben ingenomen en verder verwerkt hebben. Dit zijn diverse klanten actief in de grond-, weg- en waterbouw. De controle die je uitvoert, doe je op basis van een aantal BRL normen, welke kunnen verschillen per klant. Zo kun je te maken krijgen met de BRL normen 9313, 9321, 9335, 9341, 9345 en 2506.

Tijdens je controle afspraak zorg jij ervoor dat je op de hoogte bent van het hele innameproces bij de klant, om er zo zeker van te zijn dat dit binnen de wettelijke kaders heeft plaatsgevonden. Je zal diverse medewerkers willen spreken om dit voor jezelf in kaart te brengen, denk hierbij aan depotbeheerders, KAM-Coördinatoren en grondacceptanten. Je duikt verder in logboeken, loopt offertes na en maakt een rondje over het terrein. Aan het einde van je afspraak ga jij in gesprek met de klant en bespreek jij je voorlopige bevindingen en geconstateerde onregelmatigheden. Dit alles verwerk jij later in een rapportage, wat toegestuurd wordt naar de klant.

 

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een HBO diploma in een richting als Milieukunde is een pré;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring bij een (GGW)-aannemer of een aan de branche gerelateerd ingenieurs-of adviesbureau;
 • Actuele kennis van en ervaring met de volgende BRL normen: 9313, 9321, 9335, 9341, 9345 en 2506 (pré).

Over Normec Certification

Normec Certification is onderdeel van Normec Group. Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op vast dienstverband.
 • Het is mogelijk om 30 of 40 uur per week te werken in deze functie.
 • Marktconform salaris.
 • Leaseauto, laptop, tablet, telefoon (ook privé te gebruiken).
 • 25 vakantiedagen.
 • Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Diverse bedrijfsfeesten.

Reageer direct!

Als jij op zoek bent naar een afwisselende functie, waarbij je veel vrijheid hebt en je werk zelf kunt inplannen. En je het fijn vindt om zelfstandig te werken, binnen een team van enthousiaste collega’s. Solliciteer dan direct onderaan deze vacature of stuur je CV met motivatie naar recruitment-assurance@normecgroup.com.

Meer informatie?

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Mariëlle van der Meulen (Recruiter). Zij is te bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 1091 7556. Stel je liever je vraag per e-mail? Dat kan via recruitment-assurance@normecgroup.com.

Wat bieden we jou?

Solliciteer direct op deze vacature

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu