Window of opportunities

Werken bij Normec

Laptop

Lead Auditor Informatiebeveiliging (ISO 27001)

Landelijk | 30 – 40 uur

Ben jij de enthousiaste expert op het gebied van informatiebeveiliging, die alle ins en outs weet van de ISO 27001? En ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière? Dan past deze rol van Lead Auditor Informatiebeveiliging vast bij jou! Een inhoudelijke, afwisselende functie met veel vrijheid in je werk.

Wat mag jij gaan doen

Als Lead Auditor ISO 27001 toets jij zelfstandig of de managementsystemen op het gebied van de ISO 27001 norm in opzet én in praktijk voldoen aan de internationale standaarden voor informatiebeveiliging. Jij treedt op als deskundige en onderzoekt de implementatie van managementsystemen met als doel een bijdrage te leveren aan de algemene verbetering van deze systemen. Jij bent veel onderweg en bezoekt de diverse klanten op locatie om de audits uit te voeren. Geen dag is hetzelfde, met klanten actief in diverse branches. Dankzij jouw expertise kunnen onze klanten met het ISO 27001 certificaat op zak laten zien dat zij serieus met hun informatiebeveiliging omgaan.

Jij bent verantwoordelijk voor

 • Het contact met je klanten, en zorgt ervoor dat de audit afspraken bij je klanten worden ingepland.
 • Het in gesprek gaan met de klant op locatie, om zo de nodige informatie voor de audit te achterhalen en op te vragen. Je gaat na bij de klant hoe de procedure verloopt.
 • Het in gesprek gaan met individuele medewerkers van de klant om na te gaan of de procedure conform de ISO 27001 intern bekend is.
 • Aan de hand van de input vanuit de gesprekken en de aangeleverde documenten (zoals interne audits, directiebeoordeling) ga jij na of de procedure ook in de praktijk wordt gehanteerd.
 • Het signaleren en rapporteren van de risico’s bij de klanten, dit tijdens de audit. En jij bespreekt deze vervolgens met de klant.
 • Het opstellen van een complete rapportage van de audit.

Wat breng jij mee

 • In het bezit van een hbo diploma of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 4 jaar fulltime praktische werkervaring in de informatietechnologie, waarvan minimaal twee jaar in een rol of functie met betrekking tot informatiebeveiliging / ISO 27001.
 • Uit je profiel blijkt je affiniteit met ICT of informatiebeveiliging.
 • Ervaring met ISO 27001 managementsystemen.
 • Je beschikt over actuele kennis en vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging en hebt deze altijd up-to-date gehouden.
 • Jij bent analytisch sterk, met een kritische blik, denkt in oplossingen en bent communicatief sterk.

Over Normec Certification

Normec Certification is onderdeel van Normec Group. Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld.

Wat bieden wij jou

 • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Leaseauto, laptop en smartphone. Dit allemaal ook privé te gebruiken.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van de Normec Group worden er veel deuren voor je geopend.

Heb jij nog vragen?

Neem contact op!
0345 585 000
recruitment-assurance@normecgroup.com

 

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Kantoor interieur
  Over ons

  Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. In relatief korte tijd is Normec Certification uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Door de inzet van slimme IT-oplossingen is onze werkwijze efficiënt, transparant en kostengunstig.