window of opportunities

Werken bij Normec

Auditor in veld nabij elektrische mast

Auditor Duurzaamheid

Landelijk | 30 – 40 uur

Zet jij je graag in voor een beter klimaat? En heb jij ervaring met de aspecten van de CO2-Prestatieladder? Als Auditor Duurzaamheid ben jij veel onderweg en is geen dag hetzelfde! Klinkt dit goed? Lees dan snel verder.

Wat mag jij gaan doen

Jij bezoekt als Auditor Duurzaamheid diverse klanten om te toetsen of zij voldoen aan de gestelde eisen volgens het duurzaamheidsinstrument CO2-Prestatieladder. Dit doe je met name, door de bedrijfsdocumentatie te beoordelen vanuit diverse invalshoeken en gesprekken te voeren met verschillende medewerkers. Zo controleer je of de gedocumenteerde situatie overeenkomt met de praktijksituatie. Daarbij reken je na de door de klant genomen maatregelen tot de gewenste CO2 reductie hebben geleid. Jij bent als Auditor geen adviseur, maar een echte toetser!

Jij voert dagelijks audits uit bij onze klanten die gecertificeerd wensen te worden, of het certificaat wensen te behouden. Dit doe je zelfstandig, al zal je met regelmaat overleggen met directe collega’s over norminterpretaties en de uitvoering van audits. Na het onderzoek op locatie, rapporteer je de bevindingen en zorg je voor een goede afhandeling.

Wat bieden wij jou

 • Een salaris tussen de € 3.500,- en € 5.000,- o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw werkervaring en kennisniveau. Met zeer uitgebreide ervaring is het mogelijk om over een passend salaris te spreken;
 • Je krijgt uiteraard alle middelen om je werk goed uit te voeren, zoals een leaseauto, laptop, smartphone en eventueel een tablet, allen ook privé te gebruiken;
 • Een zelfstandige en uitdagende baan, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Wat breng jij mee

Jij bent professioneel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden om zo het gesprek met de klant en hun medewerkers aan te gaan. Daarbij beschik jij over de nodige overtuigingskracht en inlevingsvermogen. Verder ben jij verantwoordelijk en kan je goed zelfstandig werken. Tot slot ben je kritisch, durf je beslissingen te nemen en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan.

 • Hbo werk en/of denkniveau;
 • Aantoonbare kennis van de CO2-Prestatieladder en duurzaamheidsaspecten.

Jouw nieuwe werkomgeving

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld. Daarnaast zijn er iedere vrijdag gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest.

Heb jij nog vragen?

Neem contact op!
0345 585 000
recruitment-assurance@normecgroup.com

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Kantoor interieur
  Over ons

  Normec Certification is onderdeel van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Normec waarborgt de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van materialen, systemen en producten van haar klanten. Dit doen wij door goed in te spelen op de behoeften van onze klanten, maar bovenal door onze ervaren mensen. Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. In relatief korte tijd is Normec Certification uitgegroeid tot een toonaangevende speler.