Melden van werken eenvoudig via het digitale klantenportaal

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij Normec Certification houden wij van efficiënte oplossingen. Ons klantenportaal, waar certificaathouders eenvoudig werken kunnen melden, is daar een perfect voorbeeld van.

Audits op werklocatie

Naast de kantooraudit maken audits op werklocatie, afhankelijk van het schema of de regeling, deel uit van het auditprogramma. Certificaathouders moeten hierbij de certificerende instelling in staat stellen om werken periodiek te beoordelen. Per regeling wordt bepaald of deze projectbezoeken – ofwel werkplekinspecties – onaangekondigd worden uitgevoerd of dat deze vooraf worden gemeld.

Werken melden bij audits

Normec Certification maakt het melden van werken extra eenvoudig door deze mogelijkheid aan te bieden in het digitale klantenportaal. Hier hebben onze certificaathouders exclusief toegang toe. In een persoonlijke omgeving kunnen zij in slechts enkele stappen de benodigde gegevens invoeren.

Vervelende gevolgen voorkomen

Een regeling kan u verplichten om een minimaal aantal werken per jaar te melden. Dan is het een uitkomst dat u dit in het klantportaal eenvoudig kunt regelen. Door uw werken minimaal twee werkdagen voor aanvang van de werkzaamheden proactief te melden in het digitale klantenportaal voorkomt u vervelende gevolgen, zoals het intrekken van de erkenning van protocollen of het certificaat. Tevens voorkomt u hiermee een tevergeefs bezoek.

Wilt u minder dan 24 uur voor aanvang van het werk, of tijdens het werk, een wijziging van een melding doorgeven? Doe dit altijd telefonisch én via het digitale klantenportaal.

Vragen?

Neem gerust contact op als u vragen heeft over het melden van werken of als u begeleiding wilt bij dit proces.

Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu