Nu ook via Normec: BRL 6000 certificering voor installatiebedrijven

Ontwerpt u bodemgebonden energiesystemen? Of levert u warmtepompen? Dan is certificering volgens BRL KvINL 6000-21 met registratie bij BodemPLUS een wettelijke eis. ILenT voert regelmatig controles uit bij installatiebedrijven en de boetes kunnen hoog oplopen.

BRL KvINL 6000-21 bevat de eisen voor het ontwerpen, installeren en beheren van energiecentrales van bodemenergiesystemen, oftewel bodemgebonden warmtepompen. Er is een onderscheid in kleine systemen voor woningen en grote systemen voor utiliteit. Ook kunnen bedrijven ervoor kiezen om een certificering voor een of twee onderdelen, te weten ontwerpen, installeren of beheren, te kiezen.

Normec Certification certificeert al volgens de BRL SIKB 11000 die het ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van het ondergrondse deel van bodemenergiesystemen regelt. Daar komt nu dus de BRL KvINL 6000 bij zodat wij het totale werkgebied voor ontwerp en realisatie van deze systemen in huis hebben.

De overige protocollen binnen de BRL KvINL 6000 serie zullen naar verwachting ook binnenkort door ons gecertificeerd kunnen worden.

Vragen?
Heeft uw vragen over bovenstaande informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)345 585 000 of via e-mailadres info-cert@normecgroup.com.

Earth mover working on pile of compost

BRL SIKB 6000

U voert saneringen in de (water)bodem uit? Dan is een milieukundige begeleiding van de werkzaamheden en daarmee een BRL SIKB 6000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu