Bouwstoffen

De wortels van Normec Certification liggen in de bouwsector. Al sinds jaar en dag weten we wat er komt kijken bij zowel de verwerking van bouw- en sloopafval als bij de omzetting ervan tot nieuwe grondstoffen. De ontwikkelingen in de sector wat betreft duurzaamheid en circulariteit volgen we vanaf het begin van ons bestaan nauwgezet. We zijn daardoor een echte kennispartner voor bedrijven die bouwstoffen en bouwgrondstoffen produceren.

Onze auditoren voeren dagelijks project- en kantooraudits uit bij gecertificeerde bouw- en bouwstoffenproductiebedrijven. Zij zijn op de hoogte van de vigerende wet- en regelgeving, kennen het werkveld en spreken de taal. Een certificering op het gebied van bouwstoffen en bouwgrondstoffen door Normec Certification is een keuze voor kunde en kwaliteit.

De overstap regelen wij voor u
Veel bedrijven uit uw branche kozen ook voor Normec Certification. Referenties zijn op verzoek beschikbaar. Wij gaan graag met u in gesprek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Met onze overstapservice, ontzorgen wij u om over te stappen van uw huidige certificerende instelling naar Normec Certification.

Scientist taking sample of ground at thermal power station.

Regelingen en certificaten binnen deze branche

Scientist taking sample of ground at thermal power station.

Onderscheidend zijn in uw branche?

Normec Certification ondersteunt u graag daarbij!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu