Window of opportunities

Werken bij Normec

Man met gele helm en bouwplan

Werkstudent

Geldermalsen | 8 – 24 uur

Wil jij naast je studie graag werkervaring opdoen en heb jij een juridische achtergrond? Bij Normec Certification kun jij aan de slag als Werkstudent. Jij hebt zin om je verder te ontwikkelen en bent leergierig met een enthousiast karakter.

Wat mag jij gaan doen?

Normec Certification is voor een deel van haar werkzaamheden aangewezen als zelfstandig bestuursorgaan en daarmee onderhevig aan de Algemene Wet Bestuursrecht. Jij biedt als Werkstudent direct ondersteuning aan het management als het gaat om de administratieve en juridische procedures. Zo zal jij o.a. meldingen van overheidsinstanties in behandeling nemen, zienswijze onderzoeken en juridische procedures voorbereiden!

Wie ben jij en wat neem je mee

 • Jij bent bezig met je HBO / WO opleiding, bij voorkeur in een juridische richting.
 • Naast je studie ben jij 8 – 24 uur per week beschikbaar.
 • Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij jou

 • Een leerzame werkplek en een goede ondersteuning bij jouw ontwikkeling.
 • Uiteraard word jij net als alle andere collega’s met een warm welkom ontvangen.
 • Een mooie toevoeging op je CV.
 • Een bijzondere werkplek in een karakteristiek monumentaal pand in Geldermalsen, waar je kunt werken met twee beeldschermen aan een in hoogte verstelbaar bureau.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Elke vrijdag zijn er gezellige vrijdagmiddagborrels, waarbij je altijd kan aansluiten. Ook worden er diverse bedrijfsfeesten georganiseerd, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest.

Over Normec Certification

Normec Certification is onderdeel van Normec Group. Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag. Er zijn korte lijnen met de directie.

Lijkt het jou een leuke uitdaging en heb je tijd om ons te ondersteunen bij administratieve en juridische procedures? Neem dan contact op met Willem Princen via recruitment-assurance@normecgroup.com of via 0345-585000.

 

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Kantoor interieur
  Over ons

  Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. In relatief korte tijd is Normec Certification uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Door de inzet van slimme IT-oplossingen is onze werkwijze efficiënt, transparant en kostengunstig.