Window of opportunities

Werken bij Normec

Collegas discussiëren tijdens een vergadering

Operationeel Manager

Geldermalsen | 32 – 40 uur

Jij zorgt binnen onze entiteit Normec Certification samen met onze andere operationeel manager voor een team met blije mensen die willen groeien. De operatie kan mede door jou als een geoliede machine lopen en veranderingen teweegbrengen. Een productieve, resultaatgerichte en kwalitatieve bedrijfsvoering staat hierbij centraal. Met jouw commerciële én mensgerichte instelling kijk je kritisch naar processen, systemen en werkwijzen. Altijd met de korte en lange termijn resultaten in je achterhoofd. Heb jij al managementervaring en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is de functie van Operationeel Manager bij Normec Certification iets voor jou!

Wat mag jij gaan doen?

Jij bent iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat. Onze werknemers staan centraal en jij ziet wat zij nodig hebben. Met jouw enthousiasme en expertise til je het team naar een hoger level. Werkplezier is erg belangrijk, maar daarvoor moet iedereen in zijn of haar kracht staan. Je bent dan ook niet bang voor verandermanagement en bent klaar om een aantal mooie doelstellingen te realiseren. Jij zorgt voor stabiliteit en kan de operatie op een natuurlijke manier aansturen. Ben jij klaar om met je poten in de klei te gaan staan?

Wie ben jij en wat neem je mee

 • Jij bent een manager die dicht bij de mensen staat, betrokken is, verbindend kan zijn en communicatief sterk kan opereren. Je weet je collega’s te motiveren en je hebt aantoonbare ervaring met coachend leidinggeven aan een diverse groep van professionals;
 • Een hbo-diploma;
 • Is dit het tweede, derde of vierde team waar je leiding aan geeft;
 • Heb je ervaring met kwaliteitszaken? Dan scoor je extra punten;
 • Ben je door jouw stijl van leidinggeven in staat je collega’s in een veranderproces mee te nemen;
 • Kan je gemakkelijk schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau;
 • Ben je een volwassen business partner voor Directie en MT en een stevige gesprekspartner voor externe partijen.
 • Denk je van nature in kansen en mogelijkheden, handel je proactief en geef je gevraagd en ongevraagd advies;
 • Weet je overzicht te houden en heb je tegelijkertijd oog voor detail;
 • Heb je een flexibel werkethos;
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Het team

Jij bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van Normec Certification, de certificeringstak van Normec waar vijftig mensen werken. Jouw team telt 48 fte, waaronder auditors, certificatie coördinatoren, kwaliteitsbewakers en een planner. Het kantoor bevindt zich in een mooi monumentaal pand in Geldermalsen. Samen lunchen, wandelen en teambuildingactiviteiten horen daarbij!

Wat bieden wij jou

 • Jij krijgt zeker een warm welkom van al je collega’s;
 • Een zeer uitdagende baan waar jij je eigen input kwijt kan;
 • Een goed maandsalaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • Vanwege de groei van de organisatie kun je meedenken in optimalisatie en efficiënte inrichting van de interne processen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons;
 • Een bijzondere werkplek in een karakteristiek monumentaal pand in Geldermalsen, waar je werkt met twee beeldschermen aan een in hoogte verstelbaar bureau. Dat werkt wel zo fijn.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van Normec worden er veel deuren voor je geopend.

Over Normec Certification

Normec Certification is onderdeel van Normec. Normec is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag. Er zijn korte lijnen met de directie.

 

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Kantoor interieur
  Over ons

  Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. In relatief korte tijd is Normec Certification uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Door de inzet van slimme IT-oplossingen is onze werkwijze efficiënt, transparant en kostengunstig.