Window of opportunities

Werken bij Normec

Boren in de bodem

Auditor BRL SIKB

Landelijk | 30 – 40 uur

Zoek jij zaken graag tot op de bodem uit? En sta jij stevig in je schoenen? In deze rol zal jij zelfstandig diverse bedrijven naar een hoger plan tillen met jouw expertise op het gebied van de diverse BRL SIKB normen. Als Auditor BRL SIKB heb jij veel vrijheid in je werk, en is geen werkdag hetzelfde! Klinkt dit als een volgende stap voor jou?

Wat mag jij gaan doen

Geen dag is hetzelfde in de rol van Auditor BRL SIKB. Je zal zowel werkplekinspecties als kantooraudits uitvoeren. Je bezoekt diverse bedrijven.

Bij een werkplekinspectie ga jij op locatie op bezoek. Jij stapt letterlijk het veld in, en gaat in gesprek met de Veldwerker. Je observeert hoe de Veldwerker de grondboringen zet, en hoe de uitkomende grond wordt neergelegd, bemonstert en geregistreerd. Vervolgens loop je de documentatie door om na te gaan of de noodzakelijke vergunningen in orde zijn, de protocollaire veldwerkformulieren aanwezig zijn en of alle documentatie voldoet aan de voor het onderzoek geldende SIKB richtlijnen. Na alles te hebben doorgenomen bespreek je eventuele afwijkingen direct. Na afloop van de werkinspectie verwerk jij je bezoek in een rapportage, welke de klant zal ontvangen.

Naast de diverse werkplekinspecties voer jij ook kantooraudits uit. Jij controleert tijdens je bezoek of het kwaliteitssysteem voldoende aan de BRL SIKB norm. Aan de hand van projectdossiers bekijk je of de bodemsaneringen correct zijn uitgevoerd. Daarnaast bespreek je met de directie de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving. Tijdens de kantooraudit duik jij in de boeken. Je controleert of de checklijsten correct zijn ingevuld, beoordeelt interne audits en informeert bij de KAM-coördinator naar enkele onduidelijkheden die je bent tegengekomen. In het afrondende gesprek met de directie kaart je aan wat je bent tegengekomen. Dit alles verwerk jij daarna in een rapportage, welke de klant zal ontvangen.

Dit maakt jouw werk interessant!

En dit is niet alleen vanwege de boeiende kijkjes in de keuken, en het feit dat je kennis hebt genomen van mooie, nieuwe bouwprojecten. Dankzij jouw controle zullen die bouwprojecten de conditie van de bodem intact laten! Daarom is de functie van Auditor BRL SIKB bij Normec Certification niet alleen razend interessant, maar ook nog eens zeer verantwoordelijk.

Wat breng jij mee

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een HBO diploma in de richting van civiele-, milieu- of cultuurtechniek, of een direct hieraan gelijkwaardige opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring bij een (GGW)-aannemer of een aan de branche gerelateerd ingenieurs-of adviesbureau;
 • Actuele kennis van en ervaring met de volgende BRL SIKB normen: 1000, 2000, 6000 (must), 7000 (must), 7500, 11000 en 12000;
 • Affiniteit met bodemonderzoek en -saneringen;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Onderzoekend;
 • Spit met plezier de wet- en regelgeving door.

Over Normec Certification

Normec Certification is onderdeel van Normec Group. Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld.

Wat bieden wij jou

 • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Leaseauto, laptop, smartphone en tablet. Dit allemaal ook privé te gebruiken.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van de Normec Group worden er veel deuren voor je geopend.

Heb jij nog vragen?

Neem contact op!
0345 585 000
recruitment-assurance@normecgroup.com

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Kantoor interieur
  Over ons

  Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. In relatief korte tijd is Normec Certification uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Door de inzet van slimme IT-oplossingen is onze werkwijze efficiënt, transparant en kostengunstig.