Auditor BRL SIKB (30 of 40 uur)

Zoek jij zaken graag tot op de bodem uit? En sta jij stevig in je schoenen? In deze rol zal jij zelfstandig diverse bedrijven naar een hoger plan tillen met jouw expertise op het gebied van de diverse BRL SIKB normen. Als Auditor BRL SIKB heb jij veel vrijheid in je werk, en is geen werkdag hetzelfde! Klinkt dit als een volgende stap voor jou?

Solliciteer direct

Over de functie

Geen dag is hetzelfde in de rol van Auditor BRL SIKB. Je zal zowel werklekinspecties als kantooraudits uitvoeren. Je bezoekt diverse bedrijven.

Bij een werkplekinspectie ga jij op locatie op bezoek. Jij stapt letterlijk het veld in, en gaat in gesprek met de Veldwerker. Je observeert hoe de Veldwerker de grondboringen zet, en hoe de uitkomende grond wordt neergelegd, bemonstert en geregistreerd. Vervolgens loop je de documentatie door om na te gaan of de noodzakelijke vergunningen in orde zijn, de protocollaire veldwerkformulieren aanwezig zijn en of alle documentatie voldoet aan de voor het onderzoek geldende SIKB richtlijnen. Na alles te hebben doorgenomen bespreek je eventuele afwijkingen direct. Na afloop van de werkinspectie verwerk jij je bezoek in een rapportage, welke de klant zal ontvangen.

Naast de diverse werkplekinspecties voer jij ook kantooraudits uit. Jij controleert tijdens je bezoek of het kwaliteitssysteem voldoende aan de BRL SIKB norm. Aan de hand van projectdossiers bekijk je of de bodemsaneringen correct zijn uitgevoerd. Daarnaast bespreek je met de directie de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving. Tijdens de kantooraudit duik jij in de boeken. Je controleert of de checklijsten correct zijn ingevuld, beoordeelt interne audits en informeert bij de KAM-coördinator naar enkele onduidelijkheden die je bent tegengekomen. In het afrondende gesprek met de directie kaart je aan wat je bent tegengekomen. Dit alles verwerk jij daarna in een rapportage, welke de klant zal ontvangen.

Dit maakt jouw werk interessant!

En dit is niet alleen vanwege de boeiende kijkjes in de keuken, en het feit dat je kennis hebt genomen van mooie, nieuwe bouwprojecten. Dankzij jouw controle zullen die bouwprojecten de conditie van de bodem intact laten! Daarom is de functie van Auditor BRL SIKB bij Normec Certification niet alleen razend interessant, maar ook nog eens zeer verantwoordelijk.

 

Een kijkje achter de schermen

 

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een HBO diploma in de richting van civiele-, milieu- of cultuurtechniek, of een direct hieraan gelijkwaardige opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring bij een (GGW)-aannemer of een aan de branche gerelateerd ingenieurs-of adviesbureau;
 • Actuele kennis van en ervaring met de volgende BRL SIKB normen: 1000, 2000, 6000 (must), 7000 (must), 7500, 11000 en 12000;
 • Affiniteit met bodemonderzoek en -saneringen;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Onderzoekend;
 • Spit met plezier de wet- en regelgeving door.

Over Normec Certification

Normec Certification is onderdeel van Normec Group. Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op vast dienstverband.
 • Het is mogelijk om 30 of 40 uur per week te werken in deze functie.
 • Marktconform salaris.
 • Leaseauto, laptop, tablet, telefoon (ook privé te gebruiken).
 • 25 vakantiedagen.
 • Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Diverse bedrijfsfeesten.

Reageer direct!

Als jij op zoek bent naar een afwisselende functie, waarbij je veel vrijheid hebt en je werk zelf kunt inplannen. En je het fijn vindt om zelfstandig te werken, binnen een team van enthousiaste collega’s. Solliciteer dan direct onderaan deze vacature of stuur je CV met motivatie naar recruitment-assurance@normecgroup.com.

Meer informatie?

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Mariëlle van der Meulen (Recruiter). Zij is te bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 1091 7556. Stel je liever je vraag per e-mail? Dat kan via recruitment-assurance@normecgroup.com.

Wat bieden we jou?

Solliciteer direct op deze vacature

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu