Auditor BRL SIKB

Wellicht komt de naam Normec Certification je nog niet bekend voor. We zijn inderdaad nog jong, maar hebben enorm veel ervaring. Lees hier meer over Normec Certification.

Zoek jij zaken graag tot op de bodem uit?
Dan is de functie van auditor BRL SIKB echt wat voor jou. Hoe een werkdag van zo’n auditor er ongeveer uitziet? Loop maar mee! Je bent al vroeg op pad voor een werkplekinspectie. Het is fris buiten en het regent, maar je kijkt ernaar uit straks je laarzen aan te trekken en de modder in te stappen. Aangekomen op de locatie stel je je voor aan de veldwerker. Je observeert hoe hij de grondboringen zet en hoe hij de uitkomende grond neerlegt, bemonstert en registreert. Vervolgens loop je de documentatie door en bekijk je of de noodzakelijke vergunningen in orde zijn, de protocollaire veldwerkformulieren aanwezig zijn en of alle documentatie voldoet aan de voor het onderzoek geldende SIKB-richtlijnen. Als je alles hebt doorgenomen en eventuele afwijkingen hebt besproken, sluit je je bezoek af. Je laat de klant weten dat hij binnen twee weken de eindrapportage ontvangt.

Je gaat op weg naar de volgende klus: een kantooraudit bij een aannemingsbedrijf.
Hier ga je controleren of het kwaliteitssysteem voldoet aan de BRL SIKB 7000. Aan de hand van projectdossiers bekijk je of de bodemsaneringen correct zijn uitgevoerd. Tijdens een kop koffie met de directie komen onder andere de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving aan bod. Je polst hoe het bedrijf daar tegen aankijkt. Nadat je de procedure van de audit hebt doorgenomen is het tijd om in de boeken te duiken. Je controleert of de checklijsten correct zijn ingevuld, beoordeelt interne audits en informeert bij de KAM-coördinator naar enkele onduidelijkheden die je bent tegengekomen. In het afrondende gesprek met de directie kaart je aan wat je bent tegengekomen en meld je hen dat ze de eindrapportage binnenkort ontvangen.

Je stapt in de auto, terug naar huis. Wat een interessante dag.
Niet alleen vanwege de boeiende kijkjes in de keuken, ook omdat je kennis hebt genomen van mooie, nieuwe bouwprojecten. Dankzij jouw controle zullen die bouwprojecten de conditie van de bodem intact laten. Daarom is de functie van auditor BRL SIKB bij Normec Certification niet alleen razend interessant, maar ook nog eens zeer verantwoordelijk. En misschien echt wat voor jou.

Solliciteer direct

Hebben we jouw ideale werkdag beschreven? En ben jij iemand die:

  • affiniteit heeft met bodemonderzoek en -saneringen;
  • onderzoekend is;
  • met plezier wet- en regelgeving doorspit;
  • stevig in zijn schoenen staat?

Die beschikt over:

  • hbo-werk- en -denkniveau (een diploma Milieukunde is een pré);
  • minimaal drie jaar werkervaring bij een (GWW-)aannemer of een aan de branche gerelateerd ingenieurs- of adviesbureau;
  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden?

En die niets liever wil dan:

  • zelfstandigheid in zijn werk ondernemers en bedrijven naar een hoger plan brengen zichzelf ontwikkelen en kunnen doorgroeien in zijn vakgebied.

Dan is de kans groot dat jij en Normec Certification een goede match zijn.

Reageer direct

Wil jij ook deel uitmaken van het team enthousiaste medewerkers van Normec? Stuur dan jouw cv en motivatie naar:
hr-assurance@normecgroup.com.

Vragen over de vacature? Mail of neem telefonisch contact op met Melanie Isendam via +31 (0)345 585 000. 

Wat bieden we jou?

Solliciteer direct op deze vacature

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Menu