Window of opportunities

Werken bij Normec

Man aan het werk

Auditor BRL 6000-25

Landelijk | 30 – 40 uur

Heb jij kennis van de BRL 6000-25 norm en ben jij klantgericht ingesteld? Stap jij graag in de auto, en vind jij het leuk om diverse locaties te bezoeken? Dan is deze functie als Auditor BRL 6000-25 vast iets voor jou! Je krijgt een zeer zelfstandige rol aangeboden, met veel vrijheden. En binnen Normec Certification zijn er ook nog eens voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Over de functie

Als Auditor BRL 6000-25 voer jij audits en inspecties uit om vast te stellen of onze klanten voldoen aan deze beoordelingsrichtlijn. Als deskundige op het gebied van gasverbrandingsinstallaties controleer jij of onze klanten zich aan de richtlijn houden met betrekking tot de kwaliteits- en vakbekwaamheidseisen ten behoeve van de koolmonoxidepreventie. Het is een dynamische functie, waarbij je veel onderweg zal zijn naar de diverse klantlocaties. Naast het uitvoeren van de audits en inspecties, zal jij je bezig gaan houden met:

 • Het nauwkeurig voorbereiden van je audits en inspecties.
 • De audit en inspectie rapportages opstellen.
 • Het actief volgen van de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, normen en schema’s. Vanuit Normec Certification wordt er per kwartaal een harmonisatie dag georganiseerd om je zo te informeren over de actualiteiten en eventuele (wet)wijzigingen.

Wat breng jij mee?

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over een installatie-, bouwtechnische of vergelijkbaar technisch diploma.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de installatiebranche, met daarbij praktische ervaring op het gebied van metingen, controles en keuringen.
 • Kennis van de BRL 6000-25 norm en aantoonbare ervaring met gasverbrandingsinstallaties.
 • Als jij beschikt over je diploma CO Vakmanschap dan is dit wenselijk, maar niet noodzakelijk.
 • Auditvaardigheden zijn een pré.
 • Jij bent flexibel ingesteld, hebt oog voor de klantrelatie en durft kritisch te zijn.

Over Normec Certification

Normec Certification is onderdeel van Normec Group. Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld.

Wat bieden wij jou

 • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Leaseauto, laptop, smartphone en tablet. Dit allemaal ook privé te gebruiken.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van de Normec Group worden er veel deuren voor je geopend.

Heb jij nog vragen?

Neem contact op!
0345 585 000
recruitment-assurance@normecgroup.com

 

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Kantoor interieur
  Over ons

  Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. In relatief korte tijd is Normec Certification uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Door de inzet van slimme IT-oplossingen is onze werkwijze efficiënt, transparant en kostengunstig.