Window of opportunities

Werken bij Normec

Graafmachine werkt met stenen materiaal

Auditor BRL 2506

Landelijk | 30 – 40 uur

Jij bent dé specialist op het gebied van recyclinggranulaat, en bezoekt als Auditor onze klanten. Jouw ervaring met monsterneming van partijkeuringen neem jij mee naar deze audits.

Wat mag jij gaan doen

Jaarlijks komt er zo’n 23 miljoen ton aan steenachtige afvalstoffen (puin) vrij. Dit wordt vervolgens bewerkt tot recyclinggranulaat en wordt hergebruikt voor toepassing in GWW-werken en als toeslagmateriaal in beton. Het is van groot belang dat wordt geborgd dat recyclinggranulaat voldoet aan de strenge milieu- en civieltechnische eisen. Jij als Auditor BRL 2506 toetst dit bij onze klanten. Jij voert zelfstandig de audits uit op locatie en legt de uitkomsten vervolgens vast in een rapportage. Jij blijft scherp op de ontwikkelingen binnen je specialisme. Vanuit Normec Certification wordt er per kwartaal een harmonisatie dag georganiseerd om je zo te informeren over de actualiteiten en eventuele (wet)wijzigingen.

Wat breng jij mee

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van recyclinggranulaten en de productie hiervan.
 • Kennis en ervaring op het gebied van monsterneming volgens BRL SIKB 1000 en NEN-EN 932-1.
 • Je bent bekend met het Besluit Bodemkwaliteit, de Regeling Bodemkwaliteit, het Asbestverwijderingsbesluit 2005 en het Accreditatieprogramma Bouwstoffenbesluit (AP04).
 • Het is een pré als je in het bezit bent van het DAA certificaat / getuigschrift Asbestherkenning.
 • Jij bent flexibel ingesteld, hebt oog voor de klantrelatie en durft kritisch te zijn.

Over Normec Certification

Normec Certification is onderdeel van Normec Group. Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld.

Wat bieden wij jou

 • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Leaseauto, laptop, smartphone en tablet. Dit allemaal ook privé te gebruiken.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook organiseren wij diverse bedrijfsfeesten, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van de Normec Group worden er veel deuren voor je geopend.

Heb jij nog vragen?

Neem contact op!
0345 585 000
recruitment-assurance@normecgroup.com

 

Solliciteer direct

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

  Kantoor interieur
  Over ons

  Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. In relatief korte tijd is Normec Certification uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Door de inzet van slimme IT-oplossingen is onze werkwijze efficiënt, transparant en kostengunstig.