Auditor BRL 2506 (30 – 40 uur)

Jij bent dé specialist op het gebied van recyclinggranulaat, en bezoekt als Auditor onze klanten. Jouw ervaring met monsterneming van partijkeuringen neem jij mee naar deze audits. 

Over de functie

Jaarlijks komt er zo’n 23 miljoen ton aan steenachtige afvalstoffen (puin) vrij. Dit wordt vervolgens bewerkt tot recyclinggranulaat en wordt hergebruikt voor toepassing in GWW-werken en als toeslagmateriaal in beton. Het is van groot belang dat wordt geborgd dat recyclinggranulaat voldoet aan de strenge milieu- en civieltechnische eisen. Jij als Auditor BRL 2506 toetst dit bij onze klanten. Jij voert zelfstandig de audits uit op locatie en legt de uitkomsten vervolgens vast in een rapportage. Jij blijft scherp op de ontwikkelingen binnen je specialisme. Vanuit Normec Certification wordt er per kwartaal een harmonisatie dag georganiseerd om je zo te informeren over de actualiteiten en eventuele (wet)wijzigingen.

Solliciteer direct

Functie-eisen

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van recyclinggranulaten en de productie hiervan.
 • Kennis en ervaring op het gebied van monsterneming volgens BRL SIKB 1000 en NEN-EN 932-1.
 • Je bent bekend met het  Besluit Bodemkwaliteit, de Regeling Bodemkwaliteit, het Asbestverwijderingsbesluit 2005 en het Accreditatieprogramma Bouwstoffenbesluit (AP04).
 • Het is een pré als je in het bezit bent van het DAA certificaat / getuigschrift Asbestherkenning.
 • Jij bent flexibel ingesteld, hebt oog voor de klantrelatie en durft kritisch te zijn.

Over Normec Certification

Normec Certification is onderdeel van Normec Group. Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

 

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met ons inwerkprogramma, waarbij jij een collega als  mentor aangewezen krijgt. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt hier meer over verteld.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Leaseauto, laptop, smartphone en tablet. Dit allemaal ook privé te gebruiken.
 • 25 vakantiedagen. Dagen bijkopen is mogelijk.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door Normec Certification.

En wat nog meer?

Elke vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook worden er diverse bedrijfsfeesten georganiseerd, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, want door onderdeel te zijn van de Normec Group worden veel deuren voor je geopend.

Wil je meer informatie?

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, neem dan gerust contact op met Mariëlle van der Meulen (Recruiter). Zij is te bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 1091 7556, ook via WhatsApp. Stel je liever je vraag per e-mail, dan kan dit naar recruitment-assurance@normecgroup.com.

Of reageer direct!

Ben jij de specialist op het gebied van de BRL 2506? Ben jij op zoek naar een afwisselende functie met veel contact met de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer dan direct onderaan deze vacature of stuur je CV met motivatie naar recruitment-assurance@normecgroup.com.

Wil jij als Freelance Auditor een samenwerking met ons aangaan? Normec Certification staat hiervoor open.
Solliciteer via deze site, en vermeld bij je motivatie je actuele normkennis en uurtarief.

Solliciteer direct op deze vacature

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu