Bodem

Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Deze diensten zijn wellicht interessant voor u

compost in de handen

BRL Keurcompost

U levert compost- of compostproducten? Onderscheid u met een BRL Keurcompost keurmerk. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
mannen op kantoor

BRL 6000-21

U ontwerpt, installeert en beheert technische installaties van het bovengrondse gedeelte van een bodemenergiesysteem? Dan is een BRL 6000-21 productcertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
BRL-SIKB-11000

BRL SIKB 11000

U ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheert ondergrondse delen van bodemenergie-installaties? Dan is een BRL SIKB 11000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner

Lees meer
hek voor bouwterrein

BRL SIKB 7500

U bewerkt verontreinigde grond en baggerspecie? Dan is een BRL SIKB 7500 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
Silhouette excavator working on construction site.

BRL SIKB 7000

U voert (water)bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem uit? Dan is een BRL SIKB 7000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
Earth mover working on pile of compost

BRL SIKB 6000

U voert saneringen in de (water)bodem uit? Dan is een milieukundige begeleiding van de werkzaamheden en daarmee een BRL SIKB 6000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
archeologisch onderzoek

BRL SIKB 4000

U voert archeologische opgravingen uit? Dan is een BRL SIKB 4000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
man met grondboor

BRL SIKB 2000

U voert veldwerk voor milieuhygiënisch (water)bodemonderzoek uit? Dan is een BRL SIKB 2000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
grondmonsters

BRL SIKB 1000

U voert monsternemingen uit voor partijkeuringen? Dan is een BRL SIKB 1000 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
boorinstallatie

BRL SIKB 2100

U voert mechanische boringen uit voor milieukundig bodemonderzoek en de aanleg van waterputten en WKO-systemen? Dan is een BRL SIKB 2100 procescertificaat verplicht. Normec Certification is uw partner.

Lees meer

Andere thema’s

Designer working on laptop computer and pentablet

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Menu