Transport en logistiek

De ontwikkelingen in transport en logistiek spitsen zich de laatste jaren onder andere toe op kwaliteit, arbo & veiligheid en milieu & duurzaamheid. Vooral de CO2 footprint is een steeds groter focuspunt. Normec Certification volgt de ontwikkelingen in de sector nauwgezet en is een echte kennispartner voor bedrijven in de transport en logistiek. Onze auditoren voeren dagelijks project- en kantooraudits uit bij gecertificeerde transport- en logistiekbedrijven. Zij zijn op de hoogte van de vigerende wet- en regelgeving, kennen het werkveld en spreken de taal. Een certificering op het gebied van kwaliteit, arbo & veiligheid en milieu & duurzaamheid door Normec Certification is een keuze voor kunde en kwaliteit.

De overstap regelen wij voor u
Veel bedrijven uit uw branche kozen ook voor Normec Certification. Referenties zijn op verzoek beschikbaar. Wij gaan graag met u in gesprek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Met onze overstapservice, ontzorgen wij u om over te stappen van uw huidige certificerende instelling naar Normec Certification.

vrachtwagen rijdt over brug

Regelingen en certificaten binnen deze branche

vrachtwagen rijdt over brug

Onderscheidend zijn in uw branche?

Normec Certification ondersteunt u graag daarbij!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu