Burgerlijke en utiliteitsbouw

De ontwikkelingen in de burgerlijke en utiliteitsbouw spitsen zich de laatste jaren steeds meer toe op kwaliteit, arbo & veiligheid en milieu & duurzaamheid. Vooral de CO2 footprint en het gebruik van secundaire grondstoffen zijn steeds grotere focuspunten. Normec Certification volgt de ontwikkelingen in de sector nauwgezet en is een echte kennispartner voor bedrijven in de burgerlijke en utiliteitsbouw.

Onze auditoren voeren dagelijks project- en kantooraudits uit bij gecertificeerde bouwbedrijven. Zij zijn op de hoogte van de vigerende wet- en regelgeving, kennen het werkveld en spreken de taal. Een certificering op het gebied van kwaliteit, arbo & veiligheid en milieu & duurzaamheid door Normec Certification is een keuze voor kunde en kwaliteit.

De overstap regelen wij voor u
Veel bedrijven uit uw branche kozen ook voor Normec Certification. Referenties zijn op verzoek beschikbaar. Wij gaan graag met u in gesprek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Met onze overstapservice, ontzorgen wij u om over te stappen van uw huidige certificerende instelling naar Normec Certification.

People on construction site

Regelingen en certificaten binnen deze branche

People on construction site

Onderscheidend zijn in uw branche?

Normec Certification ondersteunt u graag daarbij!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu