Branches

Asbest, sloop en recycling

Slopen van gebouw

Asbest, sloop en recycling

De wortels van Normec Certification liggen in de asbest- en bouwsector. Naast marktleider op het gebied van certificatie van de asbestbranche zijn we een echte kennispartner voor bedrijven die asbest-, sloop- en recyclingwerkzaamheden uitvoeren.

Onze asbestauditoren voeren dagelijks project- en kantooraudits uit bij gecertificeerde asbestinventarisatie- en asbestverwijderingsbedrijven. Zij zijn op de hoogte van de vigerende wet- en regelgeving, kennen het werkveld en spreken de taal. Een certificering voor asbestinventarisatie door Normec Certification is een keuze voor kunde en kwaliteit.

De overstap regelen wij voor u

Veel bedrijven uit uw branche kozen ook voor Normec Certification. Referenties zijn op verzoek beschikbaar. Wij gaan graag met u in gesprek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Met onze overstapservice, ontzorgen wij u om over te stappen van uw huidige certificerende instelling naar Normec Certification.

Vlasman logo
Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v.

Fundament voor vertrouwen

Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een totaalsloopbedrijf in de ware zin van het woord: sloopwerken, koppensnellen, asbestsanering, boren en zagen en bodemsanering. De ruime kennis van de normen waarover het bedrijf beschikt, levert tijdens de audits interessante gesprekken op.