Specialist Arbeidsmarktcommunicatie

Heb jij oog voor aantrekkelijke wervingscampagnes? Weet jij de juiste snaar te raken bij (latent) werkzoekenden en wil jij graag bouwen aan een nieuw werkgeversmerk? Kom dan werken bij Normec LSE als specialist arbeidsmarktcommunicatie en ga aan de slag voor maar liefst 27 Normec-bedrijven in Nederland, België en Duitsland!

Solliciteer direct

Over Normec LSE

Je komt te werken bij Normec Life Safety & Environment (LSE). Dit is een groep van 27 bedrijven die actief zijn in de TICC-branche (Testing, Inspection, Certification, Compliance). Ons werkgebied reikt van (drink)waterkwaliteit, luchtkwaliteit en bodemkwaliteit tot brandveiligheid en managementsystemen. Normec LSE is -naast Normec Foodcare- een van de twee business units van Normec. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie flink gegroeid. Inmiddels zijn we met ruim 3.000 medewerkers actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

De werkzaamheden

Als arbeidsmarktcommunicatie specialist ontwikkel je aantrekkelijke en effectieve wervingscampagnes en content, waarmee we potentiële kandidaten enthousiast maken over Normec en onze vacatures. Je hebt een veelzijdige rol, want je bent bezig met zowel Employer Branding als arbeidsmarktcommunicatie. Bovendien is dit een volledig nieuwe rol, dus je hebt veel vrijheid om dingen op te bouwen. Dit jaar ontwikkelen we een nieuwe corporate website met bijbehorende Werken bij-website. Dit wordt één van je eerste projecten!

Een greep uit het takenpakket

 • Je helpt Normec LSE neer te zetten als een aantrekkelijke werkgever in een uitdagende arbeidsmarkt.
 • Je helpt bij het ontwikkelen van de Werken bij-website (inclusief Applicant Tracking System) en adviseert hoe we dit het beste kunnen opzetten.
 • Je stelt richtlijnen op voor vacatureteksten van alle Normec LSE entiteiten.
 • Je brieft tekstschrijvers, redigeert teksten en zoekt passend beeld in onze beeldbank.
 • In overleg met het marketingteam schakel je fotografen in voor nieuw beeldmateriaal.
 • Je zet recruitmentcampagnes uit via de bekende kanalen.
 • In samenwerking met de HR manager verzorg je de communicatie rondom de onboarding.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent creatief, communicatief vaardig en nieuwsgierig;
 • Je bent goed in het schrijven van teksten en past je schrijfstijl moeiteloos aan;
 • Je bent zelfstandig, proactief en stressbestendig;
 • Je blijft op de hoogte van relevante ontwikkelingen op het gebied van communicatie.
 • Hbo-opleiding in Communicatie of vergelijkbaar;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol;

En wat kun je van ons verwachten?

We werken vanuit een ruim opgezet, modern kantoor in Utrecht. Je krijgt een eigen laptop en een in hoogte verstelbaar bureau met twee beeldschermen, zoals past bij een arbeidsmarktcommunicatie specialist. Natuurlijk ook een mobiele telefoon. Je kunt zelf kiezen voor een 32-, 36- of 40-urige werkweek en we bieden een marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring. Heb je bepaalde tooling nodig om jouw werk nog beter te kunnen doen? Dan regelen we dat.

Oh ja, en natuurlijk houden wij van een hapje & een drankje op zijn tijd :-). Elke vrijdagmiddag borrelen we op kantoor en we organiseren periodiek een personeelsuitje. Zo stonden we laatst bloedfanatiek op de Jeu de Boules baan. Na een periode van hard werken, neem je natuurlijk ook je rust. O.b.v. een 40-urige werkweek heb je 25 verlofdagen per jaar. Deels thuiswerken is bespreekbaar, maar we vinden het wel belangrijk om elkaar ook ‘in het echt’ te zien. Tot slot bieden we je een rol die je grotendeels naar eigen inzicht in kunt vullen. Die vrijheid (met bijbehorende verantwoordelijkheid) is natuurlijk top!

Meer informatie?

Voor meer informatie over de vacature: neem contact op met Robert van den Berge, manager (online) marketing, op telefoonnummer 06 12 66 52 12. Voor meer informatie over Normec LSE en de bedrijven bekijk je onze website (en ja, die is aan vernieuwing toe… ideeën?).

Wat bieden we jou?

Nog één stap verwijderd van jouw nieuwe baan!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu