Vacature Campagne Marketeer (klantzijde, B2B, 32-40 uur, Utrecht)

Werk jij als campaign manager of propositiemarketeer en heb je ervaring met het ontwikkelen, coördineren en optimaliseren van diverse marketingcampagnes? Ben je toe aan een volgende stap of aan verbreding van je marketingvaardigheden? En zie jij B2B-dienstenmarketing als een gave uitdaging met superveel kansen? Kom dan werken bij Normec LSE als campagnemarketeer en ga aan de slag voor maar liefst 23 Normec-bedrijven in Nederland, België en Duitsland!

Solliciteer direct

Team Marketing & Communicatie

In deze functie maak je deel uit van het team Marketing & Communicatie, bestaande uit een manager (online) marketing, twee contentmarketeers en een communicatiemedewerker. Samen zijn we verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten. We rapporteren aan de commercieel directeur. Aangezien we hard groeien met Normec LSE, sluiten we niet uit dat het team nog verder wordt uitgebreid.

Over Normec LSE

Je komt te werken bij Normec Life Safety & Environment (Normec LSE). Dit is een groep van 23 bedrijven die actief zijn in de TICC-branche (Testing, Inspection, Certification, Compliance). Ons werkgebied reikt van (drink)waterkwaliteit, luchtkwaliteit en bodemkwaliteit tot brandveiligheid in gebouwen en kwaliteit- en managementsystemen.

Normec LSE is -naast Normec Foodcare- een van de twee business units van de Normec Group. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie flink gegroeid. Inmiddels zijn we met ruim 2.500 medewerkers actief in Nederland, België en Duitsland.

De werkzaamheden

Als campagnemarketeer ontwikkel je b2b-campagnes gericht op bereik, branding, cross-sell, leadgeneratie en meer. Hierin adviseer je ook de best passende mediamix/kanaalstrategie, bewaak je de voortgang/budgetten en evalueer je en stuurt bij waar nodig. Dit doe je in samenwerking met collega’s uit het team en met externe specialisten. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kun je zelfstandig marketingcampagnes opzetten en/of uitbesteden aan de marketingbureaus waar we mee samenwerken. Daar waar je nog wilt groeien trainen we je in-house en/of extern.

Een greep uit het takenpakket:

 • Doorvertaling maken van het strategisch marketingplan van afzonderlijke Normec-bedrijven naar concrete marketingcampagnes incl. begroting en planning.
 • Bureaus + studio briefen voor campagne. De ene keer heb je zelf met het team een marketingpropositie/campagneconcept ontwikkeld, de andere keer leg je die vraag bij een bureau neer.
 • Campagneresultaten verzamelen, evalueren met het team.
 • Als je leuk vindt om ook zelf aan de knoppen te zitten, dan wordt je getraind in onze e-mailmarketingtool en richt je bijv. zelfstandig een campagneflow in. Eventueel kun je dit ook (deels) uitbesteden aan het bureau.
 • Periodieke evaluatie van bijv. SEA-campagnes met bureau.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent enthousiast en mensen krijgen energie van jou;
 • Je bent creatief, communicatief vaardig en nieuwsgierig;
 • Je kunt complexe B2B-materie ‘vertalen’ naar begrijpelijke communicatie;
 • Je kunt goed plannen en zorgt ervoor dat je de afgesproken deadlines haalt;
 • Je bent zelfstandig, proactief en stressbestendig;
 • Je bent positief ingesteld en een echte doorzetter die zich niet zomaar uit het veld laat slaan.

 

 • Bachelor in Commerciële Economie, Marketing, Communicatie of vergelijkbare hbo-opleiding.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring, maar meer mag zeker.
 • Bij voorkeur heb je al ervaring in een B2B-omgeving en weet je hoe je effectief dienstenmarketing in kunt zetten.
 • Ervaring aan bureauzijde kan nuttig zijn, aangezien je voor 23 verschillende Normec-entiteiten gaat werken.

En wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een ruim opgezet, modern kantoor in Utrecht en krijgt een laptop naar keuze en in hoogte verstelbaar bureau met twee beeldschermen. Natuurlijk ook een mobiele telefoon. Je kunt zelf kiezen voor een 32-, 36- of 40-urige werkweek en we bieden een marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring. Heb je bepaalde tooling nodig om jouw werk nog beter te kunnen doen? Dan regelen we dat. Wil je graag kennis opdoen bij een marketing event waardoor je onze organisatie nog beter kan ondersteunen? Boeken maar!

 

Oh ja, en natuurlijk houden wij van een hapje & een drankje op zijn tijd :-). Elke vrijdagmiddag borrelen we op kantoor en we organiseren periodiek een personeelsuitje. Zo belandden we laatst in een arcadehal, waar iedereen bloedfanatiek tegen elkaar stond te gamen. Na een periode van hard werken, neem je natuurlijk ook je rust. O.b.v. een 40-urige werkweek heb je 25 verlofdagen per jaar. Deels thuiswerken is bespreekbaar, maar we vinden het wel belangrijk om als team elkaar ook ‘in het echt’ te zien. Tot slot bieden we je een rol die je grotendeels naar eigen inzicht in kunt vullen. Die vrijheid (met bijbehorende verantwoordelijkheid) is natuurlijk top!

Meer informatie?

Voor meer informatie over de vacature: neem contact op met Robert van den Berge, manager (online) marketing, op telefoonnummer 06 12 66 52 12.

Voor meer informatie over Normec LSE en de bedrijven bekijk je onze website (die wordt begin volgend jaar volledig vernieuwd).

Wat bieden we jou?

Solliciteer direct op deze vacature

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu