Kwaliteitscontroleur / Inspecteur | Normec QS (Bennekom)

Bij QS in Bennekom werken circa 35 inspecteurs, auditoren en materiaalspecialisten samen aan het veiliger en duurzamer maken van onze leefomgeving. Als onafhankelijk specialist levert QS diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren van projecten op gebieden als; afval, recycling, compostering, grond-weg- en waterbouw, duurzame energie en infrastructuur. QS is onderverdeeld in drie BV’s waaronder QS Testing, QS Inspection en QS Certification. Voor het onderdeel QS Inspection zoeken wij ter versterking van ons team een Kwaliteitscontroleur / Inspecteur.

Solliciteer direct

Jouw functie

De kwaliteitscontroleur is verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van inspecties en beoordelingen. Dit zal allereerst zijn binnen bestaande werkgebieden zoals civiele techniek, kunststof constructies en geomembranen.

Na een gedegen interne opleiding wordt de kwaliteitscontroleur zelfstandig verantwoordelijk voor een aantal projecten. De kwaliteitscontroleur heeft absoluut geen 9-tot-5 mentaliteit en draagt bij aan het realiseren van een ambitieuze groeidoelstelling van omzet en resultaat. De kwaliteitscontroleur heeft goede contactuele eigenschappen en staat open voor persoonlijke ontwikkeling.

Functie-eisen

 • Hands-on professional in technische omgeving met no-nonsense mentaliteit
 • Kan na gedegen inwerkperiode volledig zelfstandig inspecties uitvoeren
 • Heeft goede contactuele eigenschappen en is flexibel inzetbaar
 • MBO / HBO werk- en denkniveau
 • Is bereid de opleiding Deskundig Inspecteur Vloeistofdichte Voorzieningen te volgen of is reeds in het bezit van deze kwalificatie
 • Is bereid de opleiding Ultrasoon Onderzoek (UT) level 2 te volgen, of is reeds in het bezit van deze kwalificatie
 • Relevante werkervaring op het gebied van inspecties
 • Relevante vakinhoudelijke kwalificatie
 • Pre elektrotechnische achtergrond (opleiding en/of praktijkervaring)

Over QS en de Normec Group

QS is opgericht in 2001 en er werken circa 35 Inspecteurs, Auditoren en Materiaalspecialisten samen aan het veiliger maken van onze leefomgeving. Als onafhankelijke specialist levert QS diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren van projecten op gebieden als; afval, recycling, compostering, grond- weg- en waterbouw, energie en infrastructuur. Doel van QS is om (bedrijfs)risico’s in de verschillende productieketens te identificeren, kwalificeren en terug te dringen en daarbij een brug te slaan tussen kennis en praktijk. De groeiende maatschappelijke nadruk op compliance en veiligheid vraagt daarbij om kwalitatieve, snelle en op maat gesneden inspecties.

QS is in augustus 2021 overgenomen door Normec Group. Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Normec Group is een groeiende private-equity organisatie, met veel ambitie. Nationaal en internationaal verder groeien is ons doel.

Wil je meer weten over QS? Bekijk hun eigen bedrijfswebsite. De huisstijl zal binnenkort veranderen naar de Normec huisstijl.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een dynamisch werkveld. Uitstekende mogelijkheden om zowel onze organisatie als jezelf voortdurend verder vooruit te helpen. We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket en ruime opleidingsmogelijkheden. We hechten aan een open bedrijfscultuur en bieden
je werk dat ertoe doet. Verder bieden wij:

 • Voldoende doorgroeimogelijkheden (ook binnen Normec Group).
 • Een gedreven en enthousiast team van professionals.
 • Uiteraard voldoende informele momenten om je collega’s te ontmoeten.
 • Standplaats is Bennekom.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie van Kwaliteitscontroleur / Inspecteur kan contact opgenomen worden met de heer I. Fluit, Managing Director QS Inspection, telefoon: +31 (0)88 166 2000 of fluit@qsbv.com.

Meer informatie over Quality Services en onze dienstverlening is te vinden op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Wat bieden we jou?

Solliciteer direct op deze vacature

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu