Auditor | Normec QS (Bennekom)

Bij QS in Bennekom werken circa 35 inspecteurs, auditoren en materiaalspecialisten samen aan het veiliger en duurzamer maken van onze leefomgeving. Als onafhankelijk specialist levert QS diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren van projecten op gebieden als; afval, recycling, compostering, grond-weg- en waterbouw, duurzame energie en infrastructuur. QS is onderverdeeld in drie BV’s waaronder QS Testing, QS Inspection en QS Certification. Voor het onderdeel QS Inspection zoeken wij ter versterking van ons team een Auditor duurzame energie & materialen.

Solliciteer direct

Jouw functie

Als auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van audits en verificaties in het werkveld van duurzame energie en materialen. Denk hierbij aan productieketens van biomassa voor energiedoeleinden of biobased materialen, maar ook aan de productie en levering van hernieuwbare energie zoals elektriciteit, biobrandstoffen en groengas.

QS Certification heeft uiteenlopende klanten door heel Nederland waar periodiek audits uitgevoerd worden. Als auditor ben je verantwoordelijk voor deze beoordelingen op locatie bij de klant en het rapporteren hiervan. Belangrijk hierin is dat je een objectief en onafhankelijk oordeel kunt geven over de eisen die ten grondslag liggen aan deze beoordelingen. Deze activiteiten voert QS Certification uit onder accreditatie waarbij wij hoge eisen stellen aan de deskundigheid en onafhankelijkheid van onze auditoren.

Profiel

Je bent een auditor in hart en nieren die technisch inhoudelijk goed onderlegd is en de eisen uit het betreffende normen en certificatieschema’s kan vertalen naar de praktijksituatie bij de klant.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau in de richting van techniek, milieukunde of aanverwant;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met duurzaamheid, energietransitie en/of LCA berekeningen;
 • Je hebt een autonome persoonlijkheid met een goede luisterhouding, analytisch en standvastig;
 • Je bent sensitief, integer, verantwoordelijk en grondig in jouw werkwijze;
 • Je bezit goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Je bent in bezit van Rijbewijs B.
 • Kennis en ervaring op het gebied van onafhankelijke audits en verificatie zijn een pre.

Over QS en de Normec Group

QS is opgericht in 2001 en er werken circa 35 Inspecteurs, Auditoren en Materiaalspecialisten samen aan het veiliger maken van onze leefomgeving. Als onafhankelijke specialist levert QS diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren van projecten op gebieden als; afval, recycling, compostering, grond- weg- en waterbouw, energie en infrastructuur. Doel van QS is om (bedrijfs)risico’s in de verschillende productieketens te identificeren, kwalificeren en terug te dringen en daarbij een brug te slaan tussen kennis en praktijk. De groeiende maatschappelijke nadruk op compliance en veiligheid vraagt daarbij om kwalitatieve, snelle en op maat gesneden inspecties.

QS is in augustus 2021 overgenomen door Normec Group. Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en nog altijd groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Sinds de oprichting in 2015 is de organisatie uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Normec Group is een groeiende private-equity organisatie, met veel ambitie. Nationaal en internationaal verder groeien is ons doel.

Wil je meer weten over QS? Bekijk hun eigen bedrijfswebsite. De huisstijl zal binnenkort veranderen naar de Normec huisstijl.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een dynamisch werkveld. Uitstekende mogelijkheden om zowel onze organisatie als jezelf voortdurend verder vooruit te helpen. We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket en ruime opleidingsmogelijkheden. We hechten aan een open bedrijfscultuur en bieden je werk dat ertoe doet. Verder bieden wij:

 • Voldoende doorgroeimogelijkheden (ook binnen Normec Group).
 • Een gedreven en enthousiast team van professionals.
 • Uiteraard voldoende informele momenten om je collega’s te ontmoeten.
 • Standplaats is Bennekom.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen we graag je CV en je motivatie per email. Voor verdere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met dhr. J. Bronsvoort op tel. 088 166 2000 en email bronsvoort@qsbv.com.

Wat bieden we jou?

Solliciteer direct op deze vacature

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu