Kwaliteit

Normec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Een spiegel
‘Waarom werkt u op de manier zoals u doet?’ Kort door de bocht vat deze vraag samen waar het bij een ISO 9001-audit om draait. Onze auditoren houden u een spiegel voor en stimuleren u daarmee kritisch naar uw eigen kwaliteitsprocessen te kijken. Niet omdat die niet goed zijn. Wel omdat ze, waarschijnlijk, nog beter kunnen.

Leren van elkaar
De manier waarop onze auditoren te werk gaan, kenmerkt zich door een respectvolle bejegening. Ze zijn een partner die zich naast u opstelt, wars is van opgeheven vingertjes en die net als uzelf verheugd is na een goed afgeronde audit. In plaats van klakkeloos vinkjes te plaatsen, voeren ze een constructief gesprek, waar zowel zij als u leerpunten uit kunnen halen. Dat is volgens ons de meerwaarde van een audit: van elkaar leren. Die aanpak maakt een ISO 9001-audit door Normec Certification een interessante, inspirerende en leerzame ervaring die uiteindelijk leidt tot een betere kwaliteit van dienstverlening, van bedrijfsprocessen, van leven. Een ISO 9001-certificaat laat zien dat een externe instantie bevestigt dat u doet wat u zegt dat u doet, en dat klanten vol vertrouwen zaken kunnen doen met u.

De waarde van objectiviteit
Een objectieve kwaliteitsbeoordeling is vandaag de dag misschien wel belangrijker dan ooit. Online reviews waarin klanten hun oordeel geven over uw dienstverlening of een geleverd product geven weliswaar een bepaald beeld, ze zijn tevens subjectief en vatbaar voor manipulatie. Een waardering door een objectieve en onpartijdige instantie die de praktijk in al haar hoedanigheden kent en vaststelt dat u uw bedrijfsprocessen op orde heeft volgens de internationale, gestandaardiseerde normen geeft nu eenmaal vertrouwen. Meer dan de vijf virtuele sterren van user ‘Hansjepansje’.

Deze diensten zijn wellicht interessant voor u

Andere thema’s

Designer working on laptop computer and pentablet

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu