SCL informatiebijeenkomst via NEN

Wilt u meer weten over de Safety Culture Ladder of heeft u vragen over ViA? Deze maand organiseert NEN informatiebijeenkomsten over de SCL voor organisaties die hiermee aan de slag willen. Tijdens de bijeenkomst kunt u in een kleine groep al uw vragen stellen.

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op:
Woensdag 28 april 2021 | Online | 13.00 – 14.00 uur

Tijdens deze informatiebijeenkomst zowel NEN als iemand uit de werkgroep ViA aanwezig. Ook sluit er een certificerende instelling aan.
De deelnemersgroep wordt bewust klein gehouden, zodat er voldoende ruimte is om alle vragen over certificering op de SCL en ViA te beantwoorden. Ook worden deelnemers, indien gewenst, met elkaar in contact gebracht om op een later moment ervaringen uit te wisselen.

Deelname

Voor meer informatie en registratie kunt u terecht op de website van NEN.

Over de Safety Culture Ladder

De Safety Culture Ladder, voorheen Veiligheidsladder, is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn binnen een bedrijf te meten. Met deze methode ga je als organisatie bewust aan de slag om het veiligheidsbewustzijn en veiligheidsgedrag onder medewerkers te verbeteren. Vanaf 2022 is de SCL verplicht voor aanbestedingen in de bouw.

Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu