Normec Certification reikt 1000ste SCL-certificaat uit

Een feestelijk moment, want vorige maand reikte Normec Certification het 1000ste Safety Culture Ladder (SCL) certificaat uit aan aannemings- en transportbedrijf Roel van der Stoel. De Safety Culture Ladder, met NEN als schemabeheerder, toetst het veiligheidsbewustzijn van organisaties. Op het kantoor van Normec Certification in Geldermalsen werd geproost op dit heuglijke feit.

IMG_1469_bw

Over de Safety Culture Ladder

De Safety Culture Ladder, voorheen Veiligheidsladder, is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn van organisaties te meten. Dit criterium wordt als verplichting opgenomen in aanbestedingen en contracten in de bouw zoals vastgelegd in de maatregel Veiligheid in Aanbestedingen (ViA). De maatregel maakt onderdeel uit van de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) die ondertekend is door ProRail, Rijksvastgoedbedrijf en Rijkswaterstaat en een aantal grote bedrijven uit de bouw- en installatiesector. De ondertekenaars vragen per 1 januari 2022 de SCL uit bij inkoop en contractering van werken en adviesdiensten.

verankering voor veilig werken

Safety Culture Ladder

U wilt het veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie stimuleren? Onderscheid u met een certificering voor de Safety Culture Ladder. Normec Certification is uw partner.

Lees meer
Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu