Accreditatie verlengd na succesvolle herbeoordeling RvA

Onlangs is Normec Certification opnieuw beoordeeld door de Raad voor Accreditatie. Met trots kunnen wij mededelen dat de RvA de accreditatie opnieuw heeft verleend voor de volgende vier jaar.

Positief beoordeeld

Een certificaathouder van Normec Certification wil er uiteraard op kunnen vertrouwen dat de kwaliteit van onze diensten in orde is en dat werkzaamheden uitgevoerd worden binnen de normen en eisen van het geaccrediteerde werkgebied. Accreditatie van de RvA laat precies dat zien. We zijn dan ook trots op de positieve herbeoordeling.

Vertrouwen in Normec Certification

De RvA heeft opnieuw accreditatie verleend ten aanzien van de ISO17021 (C274) en ISO17065 (C234). Dit betekent dat wij ook nu weer aan de conformiteitsverplichtingen hebben voldaan en dat uw vertrouwen in onze organisatie gerechtvaardigd is. Met een certificaat van Normec Certification geeft u op uw beurt het vertrouwen aan uw leveranciers en klanten dat uw managementsysteem, producten, processen of diensten via deskundig, onpartijdig en onafhankelijk toezicht positief zijn beoordeeld.

Nieuwsgierig naar de volledige inhoud?

Bezoek de website van de RvA (C234 en C274) voor de volledige en actuele inhoud van onze accreditatie.

Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu