Over het ontstaan van Normec Certification

Normec Certification is nog jong, maar bezit decennia aan ervaring in asbest, bodem en bouw(grond)stoffen.

Van meet af aan onderscheidend

De geschiedenis van Normec Certification begint namelijk bij het in 1994 opgerichte Bouw- en Sloopafval Consult door Dick Eerland. Dit bedrijf splitste zich in 1997 op in een laboratoriumtak, een certificeringstak en een managementtak. Tien jaar later ging het verder als Eerland Certification. Het bedrijf onderscheidde zich toen al door de hoge mate van expertise, een klantgerichte aanpak en de automatisering van processen.

Jong én ervaren

In 2016 was Eerland Certification het allereerste bedrijf dat werd overgenomen door Normec Group. De combinatie van door de jaren heen opgebouwde expertise en de toepassing van moderne ICT gaf Normec Certification meteen een voorsprong op de bestaande certificerende instellingen. Nog steeds werken bij ons mensen van het vroegere Eerland Certification. Mede daardoor kunnen we zeggen: we zijn nog jong, maar hebben ontzettend veel ervaring!

Normec Certification is onderdeel van Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance. Lees meer over Normec Group
kantoor normec certification
Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu