Asbest, sloop en recycling

De wortels van Normec Certification liggen in de asbest- en bouwsector. Naast marktleider op het gebied van certificatie van de asbestbranche zijn we een echte kennispartner voor bedrijven die  asbest-, sloop- en recyclingwerkzaamheden uitvoeren.

Onze asbestauditoren voeren dagelijks project- en kantooraudits uit bij gecertificeerde asbestinventarisatie- en asbestverwijderingsbedrijven. Zij zijn op de hoogte van de vigerende wet- en regelgeving, kennen het werkveld en spreken de taal. Een certificering voor asbestinventarisatie door Normec Certification is een keuze voor kunde en kwaliteit.

De overstap regelen wij voor u
Veel bedrijven uit uw branche kozen ook voor Normec Certification. Referenties zijn op verzoek beschikbaar. Wij gaan graag met u in gesprek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Met onze overstapservice, ontzorgen wij u om over te stappen van uw huidige certificerende instelling naar Normec Certification.

mannen in veiligheidskleding op dak

Regelingen en certificaten binnen deze branche

mannen in veiligheidskleding op dak

Onderscheidend zijn in uw branche?

Normec Certification ondersteunt u graag daarbij!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Normec Certification Normec Certification logo Stationsweg 2 4191 KK Geldermalsen +31 (0)345 585 000 https://www.linkedin.com/company/normeccertification
Nieuwsbrief

Weten wat er speelt in de branche? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Menu